Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RTM build 7600.16385.090713-1255

<< < (208/430) > >>

Portal:

--- Cytat: SeBoLeX w 25 Lipca 2009, 12:38:51 ---
Nad twoim postem masz rozwiązanie tego problemu.

--- Koniec cytatu ---

Zmienilem na niemiecki , reset , potem znowu na polski , reset i nie ma :(

adr43:

--- Cytat: tombusz w 25 Lipca 2009, 12:40:36 ---
--- Cytat: SeBoLeX w 25 Lipca 2009, 11:43:35 ---@KilKr
Wiesz może, jak zintegrować LocalPacka z ISO?

--- Koniec cytatu ---
Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"C:\Local Packs\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

To oczywiście przykład - ścieżki do folderów musisz sobie dopasować.
Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

jak mam obraz na Dysku D i localpack tez na dysku D bez zadnych fodlerow to jak mam wpisac prosze o pomoc:)

kowalmisiek:

--- Cytat: adr43 w 25 Lipca 2009, 12:51:31 ---jak mam obraz na Dysku D i localpack tez na dysku D bez zadnych fodlerow to jak mam wpisac prosze o pomoc:)

--- Koniec cytatu ---
np tak o ile jest w folderze "Local Packs"

--- Cytuj ---Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"D:\Local Packs\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

--- Koniec cytatu ---

Jak jest bezposrednio na dysku cab bez folderu to tak

--- Cytuj ---Dism /image:C:\wim_mount\ /Add-Package /PackagePath:"D:\Windows-LocalPack-PL-Package.cab"

--- Koniec cytatu ---

A teraz pytanie odemnie. Chce zrobic instalke pl tego RTM'a jak tylko pojawia sie lipy. I teraz pytanie: Czy jak zrobie polska wersje z tego RTM od zukona (nie jest to wersja Europejska) to czy windows update beda dzialaly czy M$ moze jakos zablokowac aktualizacje kiedy sie skapnie ze nie jest to wersja E? I czy taka wersja bedzie sciagala polskie aktualizacje?

PawelD27:
Mam pytanie bo jeszcze nie instalowalem RTM czy podczas instalacji trzeba wpisywac jakiś klucz ? czy mozna zainstalowac bez klucza ?

kowalmisiek:
Mozna bez. Wtedy masz 30 dni i jak cos to 3 razy rearm co daje lacznie 120 dni

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej