Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wąskie menu Start w Win7 z oficjalnym pakietem językowym PL ~by PeterMac

<< < (2/3) > >>

Peterek:
no no u Ciebie zawsze działa, jak pytałem z poprzednim buildzie x64 to tez Ci działało a mi jakoś nie chciało po zainstalowaniu na świeżo systemu i zainstalowaniu polskiego oficjalnego MUI, nastepnie uzycie Sunrise najnowszego wtedy build 105, dziwne nie :P
Postaw na czysto sys z oficjalnym MUI PL i wtedy sie przekonasz ze nie zadziała.

kalvin:
@PeterMac szacun za opis  ;D

lordzik24:
PeterMac. Robie po czystej instalce i po wgraniu PL. A na x64 nie sprawdze, bo tylko x86 używam  :P

sCooBy^:

--- Cytat: PeterMac w 08 Lipiec 2009, 17:00:30 ---no no u Ciebie zawsze działa, jak pytałem z 7229 x64 to tez Ci działało a mi jakoś nie chciało po zainstalowaniu na świeżo systemu i zainstalowaniu polskiego oficjalnego MUI, nastepnie uzycie Sunrise najnowszego wtedy build 105, dziwne nie :P
Postaw na czysto 7264 x64 z oficjalnym MUI PL i wtedy sie przekonasz ze nie zadziała.

--- Koniec cytatu ---

Podeślij mi plik Aero.msstyles.mui ;)

ps. Zapomniałeś w tym Faq o mcbuilder.exe

amp:
mam 7260 i za chiny nie mogę zwęzić menu start,programik Sunrise Seven nagle przestał działać ale nim też się nie udało zwęzić,pozostaje tylko aby ktoś wstawił oryginalny i po przeróbce pliczek MUI byłbym wdzięczny

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej