Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

13 lipca koniec prac nad Windows 7

<< < (3/4) > >>

Rayearth:

--- Cytat: Windowsik w 03 Lipiec 2009, 15:12:06 ---Jak podaje wikipedia
RTM (gotowy do wydania) to gotowy produkt do wypuszczenia na rynek,który nie jest dostępny publicznie do czasu premiery.

--- Koniec cytatu ---

ok a co mowi praktyka Microsoftu? :>

BruTUs:

--- Cytat: Rayearth w 03 Lipiec 2009, 15:22:07 ---
RTM (gotowy do wydania) to gotowy produkt do wypuszczenia na rynek,który nie jest dostępny publicznie do czasu premiery.

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
praktyka podpowiada mi bys przestudiowal sam wikipedie...

marusg:
ilu jest na świecie subskrybentów MSDN'u albo TechNetu? Jeżeli faktycznie RTM zostanie udostępniony tym grupą,to jestem prawie pewien,że Zukona czy tam inny tester "przypadkiem" puści to w torrenty. Nim Microsoft się skapnie i poblokuje trackery to może być za późno.

Jeśli stanie się tak jak napisałem to,powiadam wam że na forum padnie rekord aktywnych użytkowników  :)

... a potem tylko emeryci,renciści,dzieci neo i ośmiolatki będą zalewać forum pytaniami typu: jak uruchomić Super Mario na Windows 7

PS Japończycy wykupili wszystkie egzemplarze Windows 7 dostępne w przedsprzedaży w ciągu półtora dnia

Rayearth:

--- Cytat: brutus300 w 03 Lipiec 2009, 15:26:16 ---
--- Cytat: Rayearth w 03 Lipiec 2009, 15:22:07 ---

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
praktyka podpowiada mi bys przestudiowal sam wikipedie...

--- Koniec cytatu ---

to moze trzeba zamknac to forum bo przeciez jest wikipedia co?

pawelnyczaj:
Forum będzie dalej. Przecież z systemem będą rozmaite problemy i userzy będą mieli o czym pisać. No a potem będzie SP1, może SP2 aż doczekamy się Windows 8. Jedyna zmiana jaką trzeba będzie zrobić na forum to likwidacja linków do wersji poprzedzających RC1 a potem RTM. Również tematy związane z wersjami RC1 i RTM będą w naturalny sposób stopniowo zanikać.

Oczywiście trzeba już szykować się na Windows 8.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej