Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 7 build 7264

<< < (72/80) > >>

BruTUs:
mi osobiscie te podmienianie plikow poszlo w polowie bo wyskoczylo mi we wlasciwosciach kompa ze jest nieosiagalen/niedostepne dlatego tak sie stalo ze uzylem skryptu do ktorego wpisalem swoj klucz aktywacjii od m$ z wersji rc... po tym by tego we wlasciwosciach kompa nie bylo zapuscilem aktywator ten w ktorym jest napisane ze to do 32 i 64..... skanowalem go i nie wykrylo mi jakichkolwiek zlosliwych oprogramowan w nich... sory za niespojnosc i zamotanie ale po pracy jestem i z mysla o jedzeniu ^^

thekaczynsky:

--- Cytat: brutus300 w 09 Lipca 2009, 13:08:08 ---mi osobiscie te podmienianie plikow poszlo w polowie bo wyskoczylo mi we wlasciwosciach kompa ze jest nieosiagalen/niedostepne dlatego tak sie stalo ze uzylem skryptu do ktorego wpisalem swoj klucz aktywacjii od m$ z wersji rc... po tym by tego we wlasciwosciach kompa nie bylo zapuscilem aktywator ten w ktorym jest napisane ze to do 32 i 64..... skanowalem go i nie wykrylo mi jakichkolwiek zlosliwych oprogramowan w nich... sory za niespojnosc i zamotanie ale po pracy jestem i z mysla o jedzeniu ^^

--- Koniec cytatu ---

PPM na pasek i otwórz menagera zadan i zakładce usług WŁĄCZ "Ochrona oprogramowania" / "Software Protection". Miałem tak samo przez kilka dni i w końcu sprawdziłem w usługach i cały czas miałem wyłączoną ochrone przez co nie mogło zweryfikowac przez kilka dni ;]

Tom:
Uwierzcie, szkoda nerwów na zabawę z aktywacją tego buildu ;)
Ja sobie poradziłem PlusPatchem 1.0.2 i Windows 7 Toolkitem :) Pierwszym wklepałem serial, drugim aktywowałem.

Chętni po download na PW, wieczorem nadeślę.

BruTUs:
he, mi co chwile sie pojawia a potem znika genuine a co smieszne nie wyskakuje mi ze system nie jest nie-genuine wiec ja aktywacje mam z glowy :)

luk4s:
kilka dni i bedzie rtm. warto tracic czas i nerwy na aktywacje tego buildu?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej