Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 7 build 7264

<< < (56/80) > >>

bosskg:
A u mnie aktywator który podałem wcześniej działa już 3 dzień i nie widzę żadnych problemów...

Eleonor:
Mam zainstalowanego x64 b 7264 jako VHD i niestety nie dziala ani podmiana tych dwóch plikówze starszych buildów  i podanie seriala ani tez zaden z aktywatorów które zostały tu podane jak i te które znalazłem

Niby wylatuje ze aktywowany lecz po restarcie juz nie jest

moze to wina ze VHD ...

SoczekMD:
Witam.
U mnie sprawa z aktywacja wyglądała tak.

Wczoraj zainstalowałem sobie b7264 x64 i aktywowałem go za pomocą podmiany plików i wpisaniu klucza. Aktywacja niby się udała. Dzisiaj zauważyłem ze jednak się nie udało.
Postanowiłem jeszcze raz podmienić te pliki i okazało się ze plik token.dat  jest automatycznie przywracany zaraz po ponownym włączeniu usługi ochrony oprogramowania.

Dodatkowo zauważyłem coś jeszcze.
W wersji X64 plik pkeyconfig.xrm-ms znajduje się w 3 katalogach.

c:\Windows\System32\spp\tokens\pkeyconfig\
c:\Windows\SysWOW64\spp\tokens\pkeyconfig\
c:\Windows\Sysnative\spp\tokens\pkeyconfig\

Po podmianie pliku pkeyconfig.xrm-ms w tych 3 katalogach plik token.dat  już nie został automatycznie przywrócony na oryginalny .
Wpisałem klucz od RC i system niby się aktywował. Po resecie kompa wszystko jest OK. Zobaczymy co będzie jutro.

Gustaw:
dajcie ktoś te dwa pliczki do x86 na PW, plisss
nie opłaca mi sie sciagac b.7229, bo zaraz i tak wyjdzie nastepny.

sebian:

--- Cytat: Gustaw w 05 Lipiec 2009, 23:42:30 ---dajcie ktoś te dwa pliczki do x86 na PW, plisss

--- Koniec cytatu ---
Są linkacze w tym temacie z tymi plikami. >>STRONA nr 17<<
Mój błąd, to sa pliki do x64, nie doczytałem...

--- Cytat: Gustaw w 05 Lipiec 2009, 23:42:30 ---nie opłaca mi sie sciagac b.7229, bo zaraz i tak wyjdzie nastepny.

--- Koniec cytatu ---
Że o co chodzi bo nie skminiłem??? :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej