Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekł Windows 7 build 7264
goblinus:
A czy wykonujecie jakieś pomiary programami czy coś w tym stylu? A może sprawdzacie jak szybko uruchomi wam się np. media player? i po tym stwierdzacie że jest szybszy... i za każdym razem jak wyjdzie nowy build to piszecie, że jest szybszy bez żadnych sensownych pomiarów.
Woytek:
--- Cytat: hubert1 w 03 Lipiec 2009, 11:43:44 ---
--- Cytat: zbaracki w 03 Lipiec 2009, 11:38:54 ---dla visty najlepszym sposobem na cracka jest spacer po mediamarkt tudziez innych mediaexpertach i spisanie sobie seriala z jakiegos lapka wystawionego na polce. :D
--- Koniec cytatu ---
Ja mam w ten sposób legelniutkie klucze do 6 vist business, ale nie z supermarketu ale ze szkoły. Zainstalowane są xp, a nalepki visty. Jak dają to biorę ;)
--- Koniec cytatu ---
ŻAŁOSNE :-[ robić z siebie takiego biedaka :D
BruTUs:
--- Cytat: Woytek w 03 Lipiec 2009, 13:26:41 ---
--- Cytat: hubert1 w 03 Lipiec 2009, 11:43:44 ---
--- Cytat: zbaracki w 03 Lipiec 2009, 11:38:54 ---dla visty najlepszym sposobem na cracka jest spacer po mediamarkt tudziez innych mediaexpertach i spisanie sobie seriala z jakiegos lapka wystawionego na polce. :D
--- Koniec cytatu ---
Ja mam w ten sposób legelniutkie klucze do 6 vist business, ale nie z supermarketu ale ze szkoły. Zainstalowane są xp, a nalepki visty. Jak dają to biorę ;)
--- Koniec cytatu ---
ŻAŁOSNE :-[ robić z siebie takiego biedaka :D
--- Koniec cytatu ---
mi to sie spodobalo bo zawsze co ma byc w Polsce to przewaznie jest albo drozsze jak nigdzie indziej albo jest cos nie teges jak to bylo ze wspanialym tlumaczeniem assassina creeda pierwszego.... tak nasi potlumaczyli ze az giera nie tancowala za dobrze...
wracajac do tego to kazdy sposob nie jest zly i u mnie w firmie jest pare kompow z vista.... kto wie, moze sie chwyce nalepki bo az razi po galkach mych by to "wydrapac":)
zbaracki:
naklejke ciezko bedzie zerwac bez uszkodzenia, ale klucz spisac mozna.
czasem tez na ebay na aukcjach sa real foto naklejki licencyjnej z dajacym sie odczytac serialem.
edit:
problem w tym ze dlugo poczekamy na sprzety z preinstalowanym w7 na polkach, wiec trzeba popracowac nad aktywacja systemu tak, aby prawidlowo dzialalo wu.
ARTi87:
Ma ktoś jakiś w pełni działający aktywator ?? Bo mi kuźwa aktwuje się ale po ponownym uruchomieniu kompa pisze już ze coś tam 30dni zostało.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej