Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 7 build 7264

<< < (44/80) > >>

Jaszczur:
Frankenbuild łatwo ubić więc i tak bez porządnego aktywatora się nie obejdzie  :-\

rynio:
Potwierdzam, windows 7 build 7264 działa szybciej od 7229 i 7260, warto instalować!

kowalmisiek:
No ja tez jestem mile zaskoczony tym Buildem :) We wszystkich poprzednich buildach mialem problemy z firefoxem. Przycinal sie itp a teraz jest ok. A poza tym jak narazie wszystkie ikonki w tray mi dzialaja jak narazie :P Nie chce zapeszac ale w poprzednich buildach po kilku uruchomieniach kompa znikaly mi niektore.

hubert1:

--- Cytat: McVein w 03 Lipiec 2009, 00:37:00 ---Jest duże prawdopodobieństwo ze zadziała - ale to tylko moja spekulacja. :D

--- Koniec cytatu ---
Na moje, co jest bardzo pewne(podobnie jak w viście) Microsoft nie zablokuje tej metody aktywacji. Da ona aktywację i nic poza tym. O aktualizacjach będziemy mogli zapomnieć, bo jak w viście system będzie sie identyfikował jako wersja rc, do ktorej już microsoft nie będzie udostępniał fixów. Na pewno wyjdzie coś na wzór vista loader. Na viście jest to bezkonkurencyjny crack, seven ma podobny sposób aktywacji więc powinien powstac np. seven loader.

zbaracki:
dla visty najlepszym sposobem na cracka jest spacer po mediamarkt tudziez innych mediaexpertach i spisanie sobie seriala z jakiegos lapka wystawionego na polce. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej