Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 7 build 7264

<< < (39/80) > >>

lr001:
czy ja moge na pw aktywator x64 prosic :)

Peterek:

--- Cytat: patryk13111 w 02 Lipiec 2009, 14:43:19 ---
--- Cytat: PeterMac w 02 Lipiec 2009, 14:31:20 ---ten oficjalny LP MUI PL to jakis szrot, od czasów 7100 nie wprowadzono żadnych poprawek do tłumaczenia jest sporo błędów i nie przetłumaczonych rzeczy, zastanwiam sie wogóle czy niby te oficjalne tłumaczenia to są wogóle oficjalne a nie jakies przeróbki aby by tylko zachować zgodność z danym buildem.

--- Koniec cytatu ---
Czego ty się najarałeś?Ja żadnych błędów nie zauważyłem.

--- Koniec cytatu ---
okulary chyba potrzebujesz, po pierwsze "Sprzeżono" miało zostać poprawione w połączeniach, nie przetłumaczono nadal Sticky Notes, nie przetłumaczono w udostępnianiu Guest, Everyone, nie przetłumazono Pomocy, Downloads powinno byc przetłumaczone jako Pobierane jak kiedys było to jakis kretyn przetłumaczył teraz jako Pobrane, jakby było Downloaded to wtedy pasowałoby Pobrane, Menu start przez to gówno sie rozjezrza takze nic sie nie nauczyli od czasów Visty, takze sie cofamy.
Mam nadzieje ze polska wersja 7 bedzie pozbawiona tych wad.

beholder:

--- Cytat: PeterMac w 02 Lipiec 2009, 17:28:58 ---
--- Cytat: patryk13111 w 02 Lipiec 2009, 14:43:19 ---
--- Cytat: PeterMac w 02 Lipiec 2009, 14:31:20 ---ten oficjalny LP MUI PL to jakis szrot, od czasów 7100 nie wprowadzono żadnych poprawek do tłumaczenia jest sporo błędów i nie przetłumaczonych rzeczy, zastanwiam sie wogóle czy niby te oficjalne tłumaczenia to są wogóle oficjalne a nie jakies przeróbki aby by tylko zachować zgodność z danym buildem.

--- Koniec cytatu ---
Czego ty się najarałeś?Ja żadnych błędów nie zauważyłem.

--- Koniec cytatu ---
okulary chyba potrzebujesz, po pierwsze "Sprzeżono" miało zostać poprawione w połączeniach, nie przetłumaczono nadal Sticky Notes, nie przetłumaczono w udostępnianiu Guest, Everyone, nie przetłumazono Pomocy, Downloads powinno byc przetłumaczone jako Pobierane jak kiedys było to jakis kretyn przetłumaczył teraz jako Pobrane, jakby było Downloaded to wtedy pasowałoby Pobrane, Menu start przez to gówno sie rozjezrza takze nic sie nie nauczyli od czasów Visty, takze sie cofamy.
Mam nadzieje ze polska wersja 7 bedzie pozbawiona tych wad.

--- Koniec cytatu ---

Pomoc jest po polsku, Pobrane jest poprawne, bo pojawiają się tam pliki które są POBRANE a nie POBIERANE. Purysta językowy.

kowalmisiek:

--- Cytat: beholder w 02 Lipiec 2009, 17:38:37 ---Pomoc jest po polsku, Pobrane jest poprawne, bo pojawiają się tam pliki które są POBRANE a nie POBIERANE. Purysta językowy.

--- Koniec cytatu ---
Jaka masz wersje windows 7? X86 czy X64? Bo mnie to ciekawi jak mozesz miec pomoc po polsku skoro chyba nikt niema? Nie mowimy tu o samym napisie "Pomoc i obsluga techniczna" ktory jest w menu start tylko o tym co jest po wlaczeniu tego menu :P

beholder:
x64

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej