Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekł Windows 7 build 7264
michau:
--- Cytat: PeterMac w 02 Lipiec 2009, 14:31:20 ---ten oficjalny LP MUI PL to jakis szrot, od czasów 7100 nie wprowadzono żadnych poprawek do tłumaczenia jest sporo błędów i nie przetłumaczonych rzeczy, zastanwiam sie wogóle czy niby te oficjalne tłumaczenia to są wogóle oficjalne a nie jakies przeróbki aby by tylko zachować zgodność z danym buildem.
--- Koniec cytatu ---
Są podpisane cyfrowo, a te które nie mają podpisu nie można zainstalować.
kowalmisiek:
--- Cytat: patryk13111 w 02 Lipiec 2009, 14:43:19 ---
--- Cytat: PeterMac w 02 Lipiec 2009, 14:31:20 ---ten oficjalny LP MUI PL to jakis szrot, od czasów 7100 nie wprowadzono żadnych poprawek do tłumaczenia jest sporo błędów i nie przetłumaczonych rzeczy, zastanwiam sie wogóle czy niby te oficjalne tłumaczenia to są wogóle oficjalne a nie jakies przeróbki aby by tylko zachować zgodność z danym buildem.
--- Koniec cytatu ---
Czego ty się najarałeś?Ja żadnych błędów nie zauważyłem.
--- Koniec cytatu ---
Ja tez bledow nie widze w tlumaczeniu. Jedyne czego nie spolszczyli to pomoc i obsluge techniczna ale to dopiero bedzie pewnie w final RTM. Swoja droga jestem ciekaw czy wyjda lipy finalne takie ktore spolszczaja wszystko czy trzeba bedzie czekac na wyciek polskiego RTM. Hmmm znalazlem aktywator do wersji X86 ale nie mam jak go sprawdzic bo siedze na X64. Linka podalem na blogu. Moze ktos go sprawdzic? Bo nie wiem czy dziala.
Mistol:
Też mam szerokie menu.Rzeczywiście w poprzednich buildach było już normalne.
Zamiast na przód to chyba się cofamy :D
beholder:
Ciekawe kowalmisiek, że nie masz spolszczonej pomocy. Bo ja np mam.
sCooBy^:
Właśnie zintegrowałem sobie polonizację z buildem oraz dodałem tokens.dat itd. z 7260 ;)
Zaraz wypalam płytkę i biorę się za instalację ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej