Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Wyciekł Windows 7 build 7264
grzymek:
Bardzo proszę ta aktywację
swwitch:
Musze stwierdzić że z każdym kolejnym buildem, sytem działa bardziej ociężale, może dlatego że nie robie nowej instalacji tylko uaktualnienie,
mam nadzieje że to nie zabieg m$ by pierw dać dobry produkt z powyłanczanymi pewnymi rzeczami, i przez to wydajny, by na końcu spowrotem wpakować do niego wszystko i zrobić opchan± kobyłe, jak to było w przypadku visty
Mistol:
Też macie na tym buildzie problemy z Kasperskim internet security ?System blokuje mi jaki¶ sterownik kaspra bo twierdzi że jest niezgodny z t± wersj± systemu.Nie działa mi ochrona w ogóle.Wczoraj robiłem upgrade do wersji 7264 i my¶lałem że przez to mi sie posypał antywirus ale dzi¶ wgrałem system na czysto i jest to samo :-\
robert79513:
--- Cytat: Mistol w 02 Lipiec 2009, 12:35:46 ---Też macie na tym buildzie problemy z Kasperskim internet security ?System blokuje mi jaki¶ sterownik kaspra bo twierdzi że jest niezgodny z t± wersj± systemu.Nie działa mi ochrona w ogóle.Wczoraj robiłem upgrade do wersji 7264 i my¶lałem że przez to mi sie posypał antywirus ale dzi¶ wgrałem system na czysto i jest to samo :-\
--- Koniec cytatu ---
Avira AntiVir Personal 9.0 nie urzywam i nie instaluje innego antywirusa polecam go każdemu i instaluje go we wszystkich komputerach które naprawiam, nikt mi nigdy się nie skarzył na ten program, dziala na każdym buildzie jest za darmo nie zmula kompa, to najlepszy antywirus moim zdaniem.
Mondek:
--- Cytat: Mistol w 02 Lipiec 2009, 12:35:46 ---Też macie na tym buildzie problemy z Kasperskim internet security ?System blokuje mi jaki¶ sterownik kaspra bo twierdzi że jest niezgodny z t± wersj± systemu.Nie działa mi ochrona w ogóle.Wczoraj robiłem upgrade do wersji 7264 i my¶lałem że przez to mi sie posypał antywirus ale dzi¶ wgrałem system na czysto i jest to samo :-\
--- Koniec cytatu ---
Spróbuj - Technical Preview antywirusa dla systemu Windows 7
http://www.kaspersky.com/windows7
Jak na razie chodzi bez zarzutów i jest półroczna licencja.
Nawigacja
[#] Następna strona
IdĽ do wersji pełnej