Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Wyciekł Windows 7 build 7264

<< < (26/80) > >>

yagi:
Build 7264 bez klucza dziala do 2 marca 2010 - rewelacja! :D

Moj blad. Powyzszy tekst jest bzdura  :-[

Aktywator niby dziala i nie ma opcji aktywacji systemu. Do tego po jego zastosowaniu nie zmienia sie marcowa data wygasniecia systemu :(

lysyn:
Gdzie to wyczytałes?
Bo ja mam 30 dni na aktywacje i dalej ? co bedzie?>

anmark:
Proszę o uświadomienie mnie, bo tego nie wiem  ;) Gdzie, jak się odczytuje datę wygaśnięcia systemu?

KilKr:

--- Cytat: popuri11 w 01 Lipiec 2009, 16:29:19 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 01 Lipiec 2009, 16:27:53 ---
--- Cytat: Petron41 w 01 Lipiec 2009, 09:47:18 ---Gotowy script dzięki któremu bedą działały klucze z wersji RC:

http://http://odsiebie.com/pokaz/3906945---9a69.html
O to script:
net stop sppsvc /y
takeown /f "%WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\pkeyconfig.xrm-ms"
cacls "%WinDir%\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareProtectionPlatform\tokens.dat" /e /g everyone:f
cacls "%WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\pkeyconfig.xrm-ms" /e /g everyone:f
ren "%WinDir%\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareProtectionPlatform\tokens.dat" "tokens.bak"
ren "%WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\pkeyconfig.xrm-ms" "pkeyconfig.bak"
copy tokens.dat "%WinDir%\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareProtectionPlatform\"
copy pkeyconfig.xrm-ms "%WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\"
del "%WinDir%\ServiceProfiles\NetworkService\AppData\Roaming\Microsoft\SoftwareLicensing\tokens.bak"
del "%WinDir%\System32\spp\tokens\pkeyconfig\pkeyconfig.bak"
net start sppsvc
cscript %windir%\system32\slmgr.vbs -ipk 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
cscript %windir%\system32\slmgr.vbs -ato
Wklej do notatnika i zapisz jako plik .bat  np. setup.bat.

--- Koniec cytatu ---

Nie dziala ten skrypt przynajmniej u mnie :(

--- Koniec cytatu ---
i u mnie też

--- Koniec cytatu ---

Od dłuższego czasu przeglądam to forum, ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Witam wszystkich użytkowników :)

U mnie ta metoda działa. Nie używałem skryptu. Polecenia wklepywałem z ręki, nazwy plików również zmieniałem ręcznie. Do podmiany użyłem plików pkeyconfig.xrm-ms i tokens.dat pochodzących z buildu 7260. Klucz produktu pochodził jeszcze z wersji RC.

sCooBy^:
Cza zrobić program  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej