Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Oficjalne ceny Windows 7 ujawnione, w Europie taniej!

<< < (7/10) > >>

adam:
czyli jak zwykle wiele osób na tym forum chwaliło się, że kupi tak czy siak a już powoli pierwsze narzekania, że za drogo, że powinno być taniej i że "wgram sobie iso", że "założę piracką banderę" - system to nie jest artykuł pierwszej potrzeby..

Wiedziałem, że na deklaracjach uczciwości na forum zachwycając się coraz to nowym buildem te osoby i tak wgrają pirata a za resztę - kupią komórkę albo wydadzą na chlanie..

Windowsik:
Ja osobiście,jak pisałem już gdzieś tutaj wcześniej na pewno zakupię oryginalny system.
Mi wystarczy Windows 7 w wersji Home Premium i taki właśnie kupie.Na licencji BOX.

Tom:
LIPy mogłyby działać na wersji np. HP i wyżej, to pobawiłbym się Rozpoznawaniem mowy... A tak... Zawsze można kupić angielskiego HP i zainstalować PL Pack od sCooBy^'iego, wypaliłoby takie coś? Byłby wybór pomiędzy językami w systemie?

sCooBy^:

--- Cytat: Tom w 27 Czerwiec 2009, 11:16:32 ---LIPy mogłyby działać na wersji np. HP i wyżej, to pobawiłbym się Rozpoznawaniem mowy... A tak... Zawsze można kupić angielskiego HP i zainstalować PL Pack od sCooBy^'iego, wypaliłoby takie coś? Byłby wybór pomiędzy językami w systemie?

--- Koniec cytatu ---

Tak ;)

Tom:
Czyli, wcale nie trzeba Ultimate, aby mieć zmianę języków, cool  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej