Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 'look&feel'
Rigazz:
Tylko wiekszy pasek by się przydał :P
wojtaszek:
--- Cytat: Croc w 23 Czerwiec 2009, 00:33:19 ---A wspomniane przez ciebie przypinanie elementów do paska menu jest jedną z najgenialniejszych wg mnie nowości w Windows 7. Proste i genialne.
--- Koniec cytatu ---
a ktory to jest pasek menu? :D sorki za glupie pytanie...to ten co w xp nazywa sie pasek zadan? ale przeciez nie mozna do niego przypiac co sie da...
materac48:
Jak włączyć tego taskbara :D Posiadam build 7201 :P
kamilionaire:
--- Cytat: Wojdas w 23 Czerwiec 2009, 00:15:34 ---
--- Cytat: kamilionaire w 22 Czerwiec 2009, 20:54:29 ---też miałem podobne odczucia z RC (zacinające aero itp.), ale teraz używam 7229 i działa super płynnie. co do wyglądu to każdy ustawia sobie jak mu się podoba, mój: http://img36.imageshack.us/img36/1417/leonzy.jpg ale aero niewiele się zmieniło od czasów visty, a co do gadżetów to się zgodzę, niewygodnie sie je ustawia na pulpicie
--- Koniec cytatu ---
Witam wszystkich serdecznie :)
Mam pytanie ten dolny pasek ikon to jest jakaś funkcja 7 której nie znalazłem czy robione programem np delldock ?
--- Koniec cytatu ---
ten program to Nexus
Croc:
Czy buildy późniejsze niż 7100 też mają taki błąd, że gadżety z pulpitu czasem uparcie wychodzą na wierzch? Jest problem z zaznaczaniem/odznaczaniem opcji "zawsze na wierzchu". Raz działa, raz nie. Ale teraz np. niby mam odznaczoną, a i tak włażą mi na FF.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej