Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Jaki posiadasz build Windows 7?
Croc:
Doradźcie mi - z jednej strony chcę być na bieżąco i widzieć zmiany, a z drugiej boję się tych nieoficjalnych buildów. Mam 7100, czyli RC. Skąd biorą się te późniejsze buildy, one są w ogóle od Microsoftu?
Tom:
Od Microsoftu. Tradycyjnie, jest wyciek i dostajemy nowe buildy :) Najlepiej używać 7229, jest LIP do niego, jeden z najbardziej stabilniejszych. Niedługo pewnie wycieknie wersja Final RTM.
Croc:
A skąd gwarancja, że te wycieki nie są czymś "wzbogacone" i że w ogóle to wycieki, a nie jakaś ściema?
Tom:
Są zaufane osoby, które już nie jeden raz wypuszczały oficjalnie, nie przerabiane obrazy. Jeżeli nie wierzysz, że są to oryginalne obrazy, zawsze możesz je przeskanować antywirusem. Uwierz, 95% użyszkodników na tym forum korzysta z oficjalnych, nielegalnych obrazów i nikt nie narzeka ;)
Nikt Cię nie zmusza do pobierania, jeżeli się boisz.
Croc:
Tu nawet nie chodzi o banie się ale o to, że nie chce mi się ściągać i instalować czegoś nie mając 100% gwarancji. To jednak system operacyjny, a nie jakaś mała aplikacja. Jestem chyba zapaleńcem na oficjalne wydawnictwa Microsoftu. ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej