Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

WMP a pasek zadań, proszę o pomoc

<< < (2/3) > >>

swwitch:
Przeciagniąc owszem można, ale jest to troche upierdliwe,  ;)

bardziej chodzi mi o to, że jestem przyzwyczajony, że w viście, miałem ikony w quick launchu na stałe w jednym miejscu, a tu jakieś skróty pływaja mi po pasku zadań, bo windows tak chce, ale ja niechce  ;D

lolasher:
Nie Windows chce, tylko w takiej kolejności masz ustawione, możesz wyłączyć wyświetlanie tytułów okien, to nie będzie ci jeździć, ale to raczej nie rozwiązanie.

sCooBy^:

--- Cytat: swwitch w 19 Czerwiec 2009, 23:45:43 ---Przeciagniąc owszem można, ale jest to troche upierdliwe,  ;)

bardziej chodzi mi o to, że jestem przyzwyczajony, że w viście, miałem ikony w quick launchu na stałe w jednym miejscu, a tu jakieś skróty pływaja mi po pasku zadań, bo windows tak chce, ale ja niechce  ;D

--- Koniec cytatu ---

Najprościej będzie się po prostu przyzwyczaić do nowego paska i jego funkcjonalności.
Mi np. poszło szybko i sprawnie, co do ergonomii to z moich obserwacji, jeżeli się ma dużo ikon na pasku (defaultowe ustawienie) to najlepiej te najczęściej używane ustawić bliżej środka paska ;)

jacmac:

--- Cytat: marusg w 19 Czerwiec 2009, 23:16:39 ---Mam głupi problem,próbuje wrzucić Windows Media Player'a do paska zadań przed ikonki tray'a ale coś nie mogę tego zrobić, czy mógłby ktoś mi napisać jak go tam umieścić, tak jak na obrazku. Z góry dzięki i sorry że zawracm wam głowę bzdetami

--- Koniec cytatu ---

Chyba jednak da się zrobić...
Tutaj:  http://www.windows7.pl/forum/index.php/topic,1496.0.html  Kolega "matys1" (4. post) napisał instrukcję.

Tom:
@up: a to ma coś wspólnego z tym, o co autor pyta w temacie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej