Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Biznes na windows 7

<< < (9/13) > >>

Czujny:
Hmm, pamiętam jeszcze te numery ;) Czyli jakby nie patrzeć pomysł i realizacja bardzo dobre i chwała, chwała.

Madzia:

--- Cytat: lukasz_bigo w 18 Czerwiec 2009, 13:06:39 ---Urząd Skarbowy może poprosić o dowód zakupu każdej, ale to każdej aplikacji zainstalowanej na firmowych komptuerach. Nawet jeśli jest to program z gatunku freeware (tak, tak!).

--- Koniec cytatu ---
Ma do tego konstytucyjne prawo? To chyba wbrew logice :)

sCooBy^:

--- Cytat: Madzia w 18 Czerwiec 2009, 13:36:10 ---
--- Cytat: lukasz_bigo w 18 Czerwiec 2009, 13:06:39 ---Urząd Skarbowy może poprosić o dowód zakupu każdej, ale to każdej aplikacji zainstalowanej na firmowych komptuerach. Nawet jeśli jest to program z gatunku freeware (tak, tak!).

--- Koniec cytatu ---
Ma do tego konstytucyjne prawo? To chyba wbrew logice :)

--- Koniec cytatu ---

Madziu, Poprosić może ale Ty nie koniecznie musisz mu okazać  ;D Wtedy to pały muszą Ci udowodnić że używasz nielegalnie softu np. Freeware hehe ;)

pionner:
heh, fajnie to brzmi:"mam windowsa z gazety" :P
a tak swoją drogą to tam jest jaka wersja? x86,x64, polskie UI? bo może nawet kupię ;D

lukasz_bigo:

--- Cytat: pionner w 18 Czerwiec 2009, 15:23:10 ---heh, fajnie to brzmi:"mam windowsa z gazety" :P
a tak swoją drogą to tam jest jaka wersja? x86,x64, polskie UI? bo może nawet kupię ;D

--- Koniec cytatu ---

x86. Z x64 woleliśmy jeszcze nie eksperymentować, mieliśmy z nią trochę problemów podczas redakcyjnych testów. UI angielskie, ale w trywialny sposób dające się przerobić na polskie. Odsyłacz już podawałem, jest na pierwszej stronie wątku. Nie chcę tu spamować swoim blogiem, proszę tam rzucić okiem...

Pozdrawiam
Łukasz Bigo
PC World

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej