Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Biznes na windows 7

<< < (4/13) > >>

tbgkol:
Dizś mi akurat przyszło PCWK i akurat mi sie kończy prenumerata. I co widzę? Prenumerata 2-letnia z w7 RC - 280 zł Prenumerata 2-letnia z NIS 2009 - 280 zł. Oczywiście pewnie większość weźmie w7, bo pomyśli, ze taki system to na pewno krocie kosztuje... :P Jak ktoś nie wierzy to zrobie skana...

yagi:
Ja myslalem ze ze smiechu walne klocka jak dostalem maila od IDG. Potem ide do kiosku a na okladce konkurencyjnego czasopisma "NAJNOWSZY WINDOWS PO POLSKU ZA DARMO" - wtedy tez sie ledwo powstrzymalem ;)

pionner:
ludzie są naiwni... Najlepiej jak taka gazeta da np. "5 NAJPOPULARNIEJSZYCH DYSTRYBUCJI LINUKSA ZUPEŁNIE ZA DARMO!" bo były już i takie przypadki :P

Albo śmiać mi się chce jak nie pamiętam który sklep się ogłasza że do laptopa dają 30-dniową wersję office 2007, to też sobie mogę(legalnie) ściągnąć ;D

Jestem ciekawy czy niedługo "prawie za darmo" zaczną dodawać Windowsa bez klucza ;p

robert79513:
Jak mozna dawac gratisowo produkt ktory bez gratisow jest za darmo to sie tylko moze w polsce zdarzyc  ;D

lordzik24:
W Next chyba pół roku temu (kupiłem poczytać) i dali 3 linuxy. ZA DARMO  :o  Żal :P Tekst mnie powalił wtedy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej