Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
windows 7 7260 x64fre win7 rtm 090612-2110 client en-us ultimate iso
Gustaw:
--- Cytat: KtośNieCoś w 17 Czerwiec 2009, 11:45:40 ---Czy nikogo z Was nie dziwi, że od jakiegoś czasu Microsoft coś ukrywa? Buildy z różnych gałęzi (winmain, sp1...), tu RC, tam pre-RTM, siam RTM Escrow, jeszcze potem coś o RTM. Dochodzi jeszcze to, że wyciekają tylko niektóre buildy i nie ze wszystkich gałęzi rozwoju (pełno jakiś VHD ostatnio), mało obrazów płyt.
Oni chyba faktycznie dotrzymają słowa i dadzą nam konsumentom jakąś niespodziankę. Moim zdaniem jeżeli wycieknie build z jednej gałęzi i nic nowego w nim nie ujrzymy, to czemu w buildzie z innej gałęzni nie miałoby czegoś być?
--- Koniec cytatu ---
Jak i Ty tak i ja, czekam na niespodziankę w wersji RTM :] jednego mozna byc pewnym ze bedzie nowa tapeta na start ;p reszta to scisle tajne zapewne, ale wiara czyni cuda ;]
KtośNieCoś:
I niech mi teraz nikt nie wmawia, żę robią kilka gałęzi buildów i nagle przestają robić tyle wycieków (mówie o tajemniczych buildach z różnych gałęzi rozwoju).
Drodzy parafianie: czekamy w ciszy na RTM!
tbgkol:
No jasne... Ktoścośtam zaraz wyskoczy z nowym UI, a ja wam powiem jedno: Jest zapóxno na cokolwiek nowego... Od etapu RC, kod jest zamrożony i jedyne co moze być nowego to: dźwięki, tapety, wygaszacze i tego typu pierdółki... Nic większego... Zrozumta ludzie... Bo to tak jakby stawiano wieżowiec, już mieliby zakładać iglicę i nagle wiadomość: "Heniek, przedłużamy wieżowiec o drugie tyle!". Uwierzcie mi jeżeli chcecie, jeżeli nie, to nie... Ale jakby szykowali jakąś niespodziankę, to by były jkuż jakieś większe plotki na ten temat.... :P
kowalmisiek:
Ja tam w cuda jednak nie wierze :-[ Jedyne co moga zmienic to tapete i skina nic poza tym. A przynajmniej tak mi sie wydaje. Dzis uwierzylem w cud i bedac w urzedzie pracy dali mi oferte pracy na pomocnika slusarza. Mowi ze nowiutka oferta z rana. No i wychodze i sie ciesze bo 10zl netto /h. Dzwonie i du.. i nieaktualne. Tyle po cudach ;D I podobnie bedzie z RTM pewnie chociaz to tylko microsoft i sam bog tylko wie :P
KtośNieCoś:
Mogą mieć już dawno gotową jakąś małą (aczkolwiek cieszącą) niespodzinakę i teraz zaaplikować ją do RTM (po testach w buildach np. w gałęzi SP czy coś).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej