Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

"Windows 8 Confirmed" Prace nad Windows 8 ruszyły!

<< < (13/29) > >>

tbgkol:

--- Cytat: rav2187 w 16 Czerwiec 2009, 19:31:14 ---kiedys musza stworzyc cos nowego bo, odgrzewany kotlet  w koncu sie zepsuje. ja nie mowie odrazu ale moze sie stac tak ze za 5 lat wyjdzie "Windows abc" calkowicie odmieniony jednak Microsoft zadba o stery i inne oprogramowanie go niego, bedzie to system ktory nie bedzie potrzebowal sterow...tak mi sie snilo..moze cos w tym jest :P

--- Koniec cytatu ---

Ehh kurcze, co ty człowieku gadasz za brednie... Nie może być obsługi sprzętu bez sterów, bo jak niby miałby OS wiedzieć jak uaktywnić\używać sprzęt? :>

hubert1:
linia systemu windows rozpoczęta wiele lat temu nie zostanie nagle porzucona przez microsoft. Redmont będzie chciało uczynić przesiadkę na nowy system możliwie bezboleśnie. Ale problemy i tak będa choćby nie wiem co

KtośNieCoś:

--- Cytat: tbgkol w 16 Czerwiec 2009, 19:32:21 ---
--- Cytat: Sotom w 16 Czerwiec 2009, 19:23:32 ---Kompletnie nowy UI ;)

--- Koniec cytatu ---

Pokiego? Na pewno nie będzie w windowsie nowego UI, bo to się dobrze sprawdza. Zresztą sprawdź sam, co by tu można wymyślić(wyłączając explorer.exe). Hmm? Sprawa nie jest prosta. Teraz jedyna droga to rozwój dotychczasowego UI....

--- Cytat: KtośNieCoś w 16 Czerwiec 2009, 19:24:08 ---Jądro, system plików, szybkość, beapieczeństwo, kilka zintegrowanych prostych programów (archiwizator, wirtualne napędy, antywirus, edycja zdjęć) i nowy UI (a oprócz niego UI z Windows 7).

--- Koniec cytatu ---

Jądro? - Daj se facet spokój nowe jądro=same problemy z brakiem kompatybilności....
System plików - Po co? A jaki widzisz mankament w NTFSie, ze pragniesz nowego?:>
Szybkość i bezpieczeństwo - To jest udoskanalane w każdej edycji wiec nie ma po co pisać tego....
Kilka zintegrowanych prostych programów - Jasne a do tego brak KE za rogiem....

--- Cytat: robert79513 w 16 Czerwiec 2009, 19:24:21 ---Ja bym chcial jakies nowe UI cos bardziej wystrzalowego niz ten pasek z win 7  ;)

--- Koniec cytatu ---

UI to nie jest nowy pasek, wyłącz explorer.exe i zobacz, co to jest UI. Ludzie isę przyzwyczaili do dzisiejszego i na pewno na razie nowego nei zrobią.....

--- Cytat: Hadron w 16 Czerwiec 2009, 19:25:14 ---A ja Wam powiem, że jeszcze wiele wizualnych zmian ujrzycie w Windows 7 :)

--- Koniec cytatu ---

Tiaa? Skąd te rewelacje ? :P

--- Cytat: hubert1 w 16 Czerwiec 2009, 19:24:49 ---
--- Cytat: Sotom w 16 Czerwiec 2009, 19:23:32 ---Kompletnie nowy UI ;)

--- Koniec cytatu ---

Coś w stylu microsoft BOB

--- Koniec cytatu ---

Ty chyba piszesz, zeby nabić [posty, bo chyba nie wiesz o czym piszesz...

A wogóle to temat do przeniesienia do działu XP Vista i inne...

--- Koniec cytatu ---

A może by tak sytem plików, który nie ulega fragmentacji... Nie pomyślałeś o tym?

KtośNieCoś:
Jestem optymistą, lecz ja wiesz, to daj może link do torrenta ;D - bo tylko tą drogą możemy się (prawie) naprawdę przekonać...

tbgkol:

--- Cytat: KtośNieCoś w 16 Czerwiec 2009, 19:35:53 ---A może by tak sytem plików, który nie ulega fragmentacji... Nie pomyślałeś o tym?

--- Koniec cytatu ---

A teraz tylko pomyśl i powiedz jakbyś to widział? :>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej