Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

"Windows 8 Confirmed" Prace nad Windows 8 ruszyły!

<< < (10/29) > >>

robert79513:
Ja bym chcial jakies nowe UI cos bardziej wystrzalowego niz ten pasek z win 7  ;)

Przylanczam sie do pomyslow KtośNieCoś

Gustaw:
osobiscie watpie zeby te artykuly w ogole byly prawda ,a magia cyfer jakas podpowiedzia... ale ze znawcami sie nie kloce, chociaz oni gdybaja tak samo jak ja co do  "8"  :]

hubert1:

--- Cytat: Sotom w 16 Czerwiec 2009, 19:23:32 ---Kompletnie nowy UI ;)

--- Koniec cytatu ---

Coś w stylu microsoft BOB

Hadron:
A ja Wam powiem, że jeszcze wiele wizualnych zmian ujrzycie w Windows 7 :)

tbgkol:

--- Cytat: Hadron w 16 Czerwiec 2009, 19:04:24 ---
--- Cytat: rav2187 w 16 Czerwiec 2009, 19:03:08 ---troche mnie Microsoft martwi, bo przynajmniej ja tak mysle, ze skoro oni zaczynaja od 7304 to EIGHT bedzie "kontynuacja i ulepszaniem SEVEN". Nie beda tworzyc jądra od poczatku, tylko jechac na sevenowskim, a szcerze powiedziwaszy to wolalbym zeby EIGHT wyszedl za 5 lat ale jako kompletnie nowy OS :]

--- Koniec cytatu ---
Nie na sevenowskim lecz vistowskim... nie zapominaj o tym!

--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze(do rav cośtam): Nigdy nie tworzono jadra od początku tylko bazowano na starym i każdy system jest zupełnie nowym, który jest bazowany na starym jak każdy....
Po drugie(do hadron): No jasne! Od razu na OS\2.... Jądro 6.1, nie jest Viostowskie i nie wiem co ty pie...gadasz.... Oznaczenie 6.1 jest tylko po to, aby zapewnić większą kompatybilność wsteczną.... :P

--- Cytat: Hadron w 16 Czerwiec 2009, 19:17:40 ---A czy to ważne jaki numerek będzie miał Windows 8? :D
Kłócicie się o to jak dzieci... poczekamy, zobaczymy... nie ma co się srać...

--- Koniec cytatu ---

Jasne, że nie ma sioę co srać, a jak ktoś ma biegunkę to niech węgiel łyknie(nie taki do pieca czy kominka, oczywiście.... :D)

--- Cytat: hubert1 w 16 Czerwiec 2009, 19:18:48 ---No na moje bez sensu troche. Windows Nt 4 miał 6 sp, win 2000 mial 4, xp 3, to wszystko to tylko i wyłącznie wola microsoftu. Mogą nie wydawać nigdy sp tylko same poprawki albo zestawy rollup. Równie dobrze mogą wydac na rynek system z sp jak windows 2008

--- Koniec cytatu ---
To nie jest bezsensu, gdyż chcą najprawdopodobniej ukrócić żywotność windows 7, aby zrobić miejsce dla nowego OSu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej