Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
"Windows 8 Confirmed" Prace nad Windows 8 ruszyły!
Gustaw:
troche mnie Microsoft martwi, bo przynajmniej ja tak mysle, ze skoro oni zaczynaja od 7304 to EIGHT bedzie "kontynuacja i ulepszaniem SEVEN". Nie beda tworzyc jądra od poczatku, tylko jechac na sevenowskim, a szcerze powiedziwaszy to wolalbym zeby EIGHT wyszedl za 5 lat ale jako kompletnie nowy OS :]
Hadron:
--- Cytat: rav2187 w 16 Czerwiec 2009, 19:03:08 ---troche mnie Microsoft martwi, bo przynajmniej ja tak mysle, ze skoro oni zaczynaja od 7304 to EIGHT bedzie "kontynuacja i ulepszaniem SEVEN". Nie beda tworzyc jądra od poczatku, tylko jechac na sevenowskim, a szcerze powiedziwaszy to wolalbym zeby EIGHT wyszedl za 5 lat ale jako kompletnie nowy OS :]
--- Koniec cytatu ---
Nie na sevenowskim lecz vistowskim... nie zapominaj o tym!
KtośNieCoś:
Oświćcie mnie: czy 7304, ponieważ planują 3 Service Packi?
hubert1:
--- Cytat: rav2187 w 16 Czerwiec 2009, 19:03:08 ---troche mnie Microsoft martwi, bo przynajmniej ja tak mysle, ze skoro oni zaczynaja od 7304 to EIGHT bedzie "kontynuacja i ulepszaniem SEVEN". Nie beda tworzyc jądra od poczatku, tylko jechac na sevenowskim, a szcerze powiedziwaszy to wolalbym zeby EIGHT wyszedl za 5 lat ale jako kompletnie nowy OS :]
--- Koniec cytatu ---
Microsoft nie pozwoli sobie na to. 8 może wyjść jako ostatni przejściowy system pomiędzy jądrem Nt a systemem z mikrojądrem. 8 musi być kompatybilna wstecz ponieważ wiele firm pozostałoby przy aktualnym systemie. Nikt nie przesiądzie sie na nowy system wiedząc, że żadna aplikacja nie będzie chodzić a tylko do najnowszego sprzętu będa dostepne sterowniki.
Gustaw:
--- Cytat: KtośNieCoś w 16 Czerwiec 2009, 19:05:06 ---Oświćcie mnie: czy 7304, ponieważ planują 3 Service Packi?
--- Koniec cytatu ---
a Ty mie oswiec jak w ogole pomyslales ze cyferki 7304 maja cos wspolnego z sp ??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej