[Problem] Windows 7 i klawiatura multimedialna a4-Tech

Zaczęty przez gamemaniak18, 17 Czerwiec 2009, 09:53:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

gamemaniak18

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Witam ponownie, tym razem mam problem z dodatkowymi klawiszami multimedialnymi w windows 7, klawisz wyciszenia całkowitego zupełnie nie działa, a klawisz kalkulatora włącza go, ale otwierają się 2 okienka kalkulatora, nie wiem czemu się tak dzieje, jeszcze wczoraj po reinstalacji wszystko działało dobrze... Prosiłbym Was koledzy o pomoc :)

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
hmm u mnie wszystko normalne dziala tez mam klawiature a4-tech :D moze to jakis błąd w windowsie ???

gamemaniak18

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
No mi też działało przez chwilę dobrze, a potem się coś spiepszyło

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
 No windowsa mam juz od miesiąca i wszystko gra a moze są jakies sterowniki do tej klawy

PS jaki masz build systemu moze w tym tkwi problem

gamemaniak18

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
ze sterownikami to wogóle żadne dodatkowe klawisze nie działają, a mój build to 7100 w polskiej wersji językowej

B4rt

**
Użytkownik
IP zapisane
No to bardzo dziwne mam identyczny build ;/ ale wszystkie klawisze dzialają normalnie a windowsa mam juz ok miesiąc , jeśli masz czas to moze spróbuj sciągnąć inny build np 7229 i zobacz czy to samo

gamemaniak18

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
poczekam na wersję RTM, a tym czasem odinstalowałem klawiaturę i zainstalowałem ją ponownie i narazie wszsytko działa jak należy :)

pan_prezes

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Ja nie instalowałem nic do klawiatury i działa mi poprawnie. Spróbuj jak już wspominali z 7229... lub jak mówiłeś poczekaj na RTM