Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
7232.0.amd64fre.winmain.090610-1900.client_en-us.ultimate.vhd
silvereu:
Chciałbym wyjaśnienia jednej, prostej rzeczy.
Czy Microsoft udostępnia obrazy systemu jako ISO czy jako te wirtualne dyski VHD? Jak ISO będzie przerobione albo VHD przerobione na ISO to sumy kontrolne się zgadzać nie będą nigdy. Naprawdę nie ma jakichś prawdziwych obrazów? Ostatnio popularne się te VHD zrobiły a mnie interesowałby oryginalny ISO, podpisany cyfrowo przez Microsoft, bo tylko takie Build-y ściągam.
kowalmisiek:
--- Cytat: silvereu w 15 Czerwiec 2009, 19:15:53 ---Chciałbym wyjaśnienia jednej, prostej rzeczy.
Czy Microsoft udostępnia obrazy systemu jako ISO czy jako te wirtualne dyski VHD? Jak ISO będzie przerobione albo VHD przerobione na ISO to sumy kontrolne się zgadzać nie będą nigdy. Naprawdę nie ma jakichś prawdziwych obrazów? Ostatnio popularne się te VHD zrobiły a mnie interesowałby oryginalny ISO, podpisany cyfrowo przez Microsoft, bo tylko takie Build-y ściągam.
--- Koniec cytatu ---
Po pierwsze Microsoft nie udostepnia niczego nam. Po drugie przy przerobkach sumy nie beda sie zgadzaly. Po trzecie jak sa oryginalne to sie o nich dowiesz bo bedzie glosno na forum.
robert79513:
Znalazlem ciekawy artykul jak uzywac vhd jako zwyklego dysku ;)
http://forums.mydigitallife.info/showthread.php?t=5834
rbej:
Widzę że kolejnej dziecinady z nowym bulidem czas zacząć. Niech wreszcie ukaże się pełna wersja, to forum może wróci do swojego normalnego poziomu.
Jooseph:
Ludzie z forum za mało w Tibii "leweli" biją... Ja juz pobieram 7032, zobaczymy co usprawnili :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej