Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Polska wersja Windows 7, 28 dni po RTM?
Czujny:
Piractwo piractwem moi drodzy ale ile tam jest mieszkańców, także tych co kupują komputery i inny sprzęt... Znacznie znacznie więcej niż w Europie więc tak czy siak kupujących jest więcej, całe te wave'y mnie jakoś nie dziwią ;). A tak swoją drogą troszkę niesmaczny ten podział - wersje jęzeykowe wcześniej dla tych co więcej kupują...
Notabene zerknijcie na Windows Anytime Upgrade.
Kiedyś chciałem zobaczyć ile by mnie kosztowało takie coś.
Uaktualnienie z wersji Home Basic do wersji Home Premium kosztuje 100 euro w zasadzie dla każdego państwa... co w przeliczeniu na nasze wychodzi w zasadzie tyle samo co kupno od razu Home Premium (bezsens...) No ale nieważne.
Zobaczcie jak wygląda podział świata wg Microsoftu - żelazna kurtyna dalej istnieje w mentalności ludzi.
urban92:
Znam ta mapkę, pokazuje ona jak szybko dojdzie paczka zamówiona z Microsoftu. W czerwcu zamówiłem u nich darmową wersjie testową (180 dni) systemu Windows Home Server. Do tej pory nie doszło :P
tbgkol:
--- Cytat: barthd w 04 Styczeń 2009, 21:38:02 ---Uaktualnienie z wersji Home Basic do wersji Home Premium kosztuje 100 euro w zasadzie dla każdego państwa... co w przeliczeniu na nasze wychodzi w zasadzie tyle samo co kupno od razu Home Premium (bezsens...) No ale nieważne.
--- Koniec cytatu ---
ALe gdy uaktualniasz BOX to już nie jest tak bez sensu.
Czujny:
--- Cytat: tbgkol w 05 Styczeń 2009, 17:52:13 ---
--- Cytat: barthd w 04 Styczeń 2009, 21:38:02 ---Uaktualnienie z wersji Home Basic do wersji Home Premium kosztuje 100 euro w zasadzie dla każdego państwa... co w przeliczeniu na nasze wychodzi w zasadzie tyle samo co kupno od razu Home Premium (bezsens...) No ale nieważne.
--- Koniec cytatu ---
ALe gdy uaktualniasz BOX to już nie jest tak bez sensu.
--- Koniec cytatu ---
Hmmm, nie znalazłem nic takiego... Jaka wyszłaby różnica w cenie?
tbgkol:
Anytime upgrade można też używać do Boxów.
A ja nie mam jak sprawdzić bo mam Ultimate. ;) musi ktoś za mnie to sprawdzić.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej