czym nagrywacie?

Zaczęty przez blackside81, 13 Czerwiec 2009, 23:45:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Czujny

Ekspert
zast. red. prow. Komorkomania.pl
Miejsce pobytu: Warszawa
IP zapisane
polecam Ashampoo
Intel E5200| Palit GeForce 9600GSO 768mb DDRIII|2x2GB Kingston|at Windows 8 /// HTC Sensation EX

Mondek

*
Nowy użytkownik
IP zapisane

lukas_gab

Ekspert
IP zapisane

robert79513

Ekspert
IP zapisane
A ja mam takie pytanie co jest takiego w nero czego nie ma w Ashampoo Burning Studio?
Bo sie zastanawiam czy sie z nero nie przesiasc a nigdy z Ashampoo Burning Studio nie korzystalem.

TrAnc

Aktywny użytkownik
IP zapisane
ja uzywam nero z jednego powodu bo nagrywam filmy w formacie dvd-video zeby na dvd pod telewizor mi dzialalo , a nero potrafi przekonwertowac na odpowiedni format i pozniej nagrywa , a ashampoo musisz mu pokazac juz skonwertowane

adam998

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Ashampoo Burning Studio 9

bardzo fajna aplikacja i dosc zaawansowana

shprica

*
Nowy użytkownik
:D
IP zapisane

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
Miejsce pobytu: Berlin
IP zapisane
Ahampoo Burning Studio 2009--> sprawdzony, działa bezproblemowo i co ważne darmowy !! Polecam!!

Ashampoo Burning Studio 2009 to niewielka aplikacja przeznaczona do nagrywania wielu rodzajów płyt CD/DVD/Blu-ray przygotowana przez producenta specjalnie dla Czytelników naszego vortalu. Program posiada takie funkcje jak nagrywanie, tworzenie i edycja obrazów ISO, BIN i ASHDISK, kasowanie nośników wielokrotnego zapisu (CD-RW, DVD-RW), kopiowanie rożnych rodzajów płyt, tworzenie filmów (VideoCD, Video DVD, Video VCD/SVCD), płyt muzycznych (Audio CD, MP3, WMV). Ashampoo Burning Studio 2009 oferuje dodatkowo opcję tworzenia i przywracania kopii bezpieczeństwa danych znajdujących się na dysku twardym z możliwością ich szyfrowania i kompresowania. Obsługa programu jest bardzo prosta i ogranicza się w większości do wskazania danych (pliki, foldery), które mają zostać nagrane na napęd przenośny. Program oferuje dodatkowo funkcję rippowania płyt muzycznych do formatu MP3

A tutaj link : dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&id=2856&Ashampoo+Burning+Studio+2009+8.03

robert79513

Ekspert
IP zapisane
A Ahampoo Burning Studio obsluguje LightScribe?

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
IP zapisane
tal lightscrible posiadaja platne wersje Ashampoo np wersja "9", ta którą polecam jest zupelnie darmowa , jednakze wysmienita :]

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: rav2187 w 14 Czerwiec 2009, 13:25:16
tal lightscrible posiadaja platne wersje Ashampoo np wersja "9", ta którą polecam jest zupelnie darmowa , jednakze wysmienita :]

Ja juz mam platna  ;) wersje dzieki za odp wyprobuje go bo nero jest strasznie mulasty  :D

Gustaw

Aktywny użytkownik
no pain, no game...
  1. ICQ - 9944190
IP zapisane
Kiedys uzywalem tylko NERO byl swietny do wersji 6 włącznie... pozniej zaniechalem instalowania tego kombajnu, to jest naprawde glupota zeby zwykly idealny program do nagrywania stał sie kupą niepotrzebnych aplikacji ;/ poracha, przeszedlem na Ashampoo jest lekki i nie muli kompa nic a nic :]

Jooseph

Ekspert
IP zapisane

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: rav2187 w 14 Czerwiec 2009, 13:34:59
Kiedys uzywalem tylko NERO byl swietny do wersji 6 włącznie... pozniej zaniechalem instalowania tego kombajnu, to jest naprawde glupota zeby zwykly idealny program do nagrywania stał sie kupą niepotrzebnych aplikacji ;/ poracha, przeszedlem na Ashampoo jest lekki i nie muli kompa nic a nic :]

To samo mysle o Nero

A co do Ashampo to mam kilka pytani gdzie jest funkcja lightcribe w wersji platnej i jak ustawic predkosc zapisu plyt?

lordzik24

Aktywny użytkownik
Miejsce pobytu: Siedlce
IP zapisane
Nero strasznie zamula i dużo zajmuje. Najbardziej 9. Ale te mini wersje z updatepack.nl są perfekcyjne :D