Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Windows 7 Build 7231 !

<< < (5/10) > >>

yohan206:
a ja sciagnalem wersje VHD i uruchomilem...
przy wyborze jezykow byla mozliwosc wyboru polskiego ale system i tak po angielsku
wcale sie nie zdziwilem ale zdziwila mnie mozliwosc wyboru, zawsze bylo tylko english

kowalmisiek:

--- Cytat: robert79513 w 12 Czerwiec 2009, 10:58:29 ---Feniks Domyslam sie ze masz 7127 to zostan na nim do wersji rtm nie jest zly dziala stabilnie i nie ma wiele bugow jest polski LIP nie ma co szukac i tracic czasu.

kowalmisiek Moim zdaniem 7127 jest lepszy od RC (rc mi wogole nie dzialalo mialem BOSD non stop) i zapamietuje hasla.

--- Koniec cytatu ---
Feniks ma wnioskuje z opisy bete czyli build 7000. Ja tak jak robert79513 doradzam Ci 7127. Jest napewno w nim cos wiecej poprawione niz w RC i pamietam ze nie mialem z nim zadnego klopotu :)

rbej:
Ciekawe ilu ludzi ściągających codziennie nowe bulidy, kupi pełną wersję w sklepie.....

beholder:

--- Cytat: rbej w 12 Czerwiec 2009, 11:07:56 ---Ciekawe ilu ludzi ściągających codziennie nowe bulidy, kupi pełną wersję w sklepie.....

--- Koniec cytatu ---

Ja zamierzam kupić, ale dopiero, jak wygaśnie licencja na RC. I mam nadzieję, że do tego czasu chociaż trochę spadnie cena W7.

Serkus:
Ale szybko te builidy wychdzą ostatnio :) Pewnie przed RTM będą wychodzić co 1 lub 2 dni builidy xD

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej