Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Windows 7 Build 7231 !

<< < (4/10) > >>

robert79513:

--- Cytat: grzegorz7853 w 12 Czerwiec 2009, 10:38:15 ---Dzięki że mi ktoś za tego newsa minusa postawił :/

--- Koniec cytatu ---

To jest nic patrz na moje konto

Feniks:
A ja mam pytanie.

Codziennie tak korzystam z tego forum, przeglądając tematy na temat nowych Building bo chcę w końcu moją zbugowaną wersję 7000, która doprowadza mnie już do białej gorączki zmienić na coś bardziej stabilnego. Zawsze podczas pobierania z internetu w nocy restartuje mi się komputer i wyskakuje błąd o odzyskaniu stabilności po nieoczekiwanym zamknięciu przez co całe ściąganie szlak trafia.

A więc, pytając się niedawno o najlepszego builda dostałem informacje, że to wersja 7124, jednak od tego czasu minął już jakiś czas i wyszło parę nowych buildów.

Nie za bardzo nadążam i w końcu nie wiem, który build jest najnowszy z możliwością normalnej instalacji, jak działa i jakie są zmiany. Chciałem zaczekać na RTM'a, ale w sumie nie wiem kiedy wychodzi i czy dotrwam do tego czasu.

Czy ktoś kto miał z tym doświadczenie mógłby napisać, która z najnowszych wersji nie pyta non stop o hasło do internetu i działa w miarę bezproblemowo?

Czujny:
Będą Ci doradzać różne buildy ale jak tyle wytrwałeś na 7000 to zmień na 7100, nic innnego, bez eksperymentów. Działa jak najbardziej beproblemowo i kilka zmian na pewno sam zauważysz ;) Na pewno będzie stabilniejszy i szybki. Ja tylko uważam, że 7000 uruchamiał mi się bezkonkurencyjnie szybko, każdy build później był dla mnie pod tym względem coraz wolniejszy...

Też nie wiem kiedy dokładnie RTM ale ja chyba też wrócę do 7100 i poczekam na niego.
7100 nie prosi o hasło cały czas jeśli masz coś pokroju neostrady.
I od ręki masz polski language pack  windows update plus sporo innych poprawek.

--- Cytat: robert79513 w 12 Czerwiec 2009, 10:40:34 ---
--- Cytat: grzegorz7853 w 12 Czerwiec 2009, 10:38:15 ---Dzięki że mi ktoś za tego newsa minusa postawił :/

--- Koniec cytatu ---

To jest nic patrz na moje konto

--- Koniec cytatu ---

Ludzie nawet za zdjęcie dadzą minusa, za podpis za ksywkę albo z nudów chyba. Ja dostaję codziennie przynajmniej jednego minusa ;)
I też nie wiem za co, dlatego polecam dyskusję w temacie Reputacja.

kowalmisiek:
Najnowszy w formacie iso jest build 7229. Mam juz wersje x86 i x64 ale nie instalowalem jeszcze bo czekam na lipy. Co do stabilnosci to tak jak kolega wyzej powiedzial 7100RC (w nim masz aktualizacje) albo bym powiedzial 7127 podobno w nim nie pyta sie o hasla :)

robert79513:
Feniks Domyslam sie ze masz 7127 to zostan na nim do wersji rtm nie jest zly dziala stabilnie i nie ma wiele bugow jest polski LIP nie ma co szukac i tracic czasu.

kowalmisiek Moim zdaniem 7127 jest lepszy od RC (rc mi wogole nie dzialalo mialem BOSD non stop) i zapamietuje hasla.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej