Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft Windows 7 build 7229
robert79513:
Spolszczenie z builda 7137 bylo lepsze niz te pozniejsze i wiecej zajmowalo miejsca na dysku. Szkoda ze scooby sie za to spolszczenie nie wziol bylo by ono lepsze niz to co jest nawet w 7229 i mozna by bylo go uzywac w kazdym buildzie :-\
kowalmisiek:
--- Cytat: robert79513 w 16 Czerwiec 2009, 09:58:19 ---Spolszczenie z builda 7137 bylo lepsze niz te pozniejsze i wiecej zajmowalo miejsca na dysku. Szkoda ze scooby sie za to spolszczenie nie wziol bylo by ono lepsze niz to co jest nawet w 7229 i mozna by bylo go uzywac w kazdym buildzie :-\
--- Koniec cytatu ---
No szkoda szkoda ale moze jeszcze sie za nie wezmie :) Poprosimy go ladnie na forum gdy wyjdzie RTM i lipow do niego nie bedzie to moze nam da prezent piekny :) A ja mam pytanko co do IE8 bo ogolnie to zawsze uzywalem FireFoxa no ale IE8 tak ladnie chodzi na nowym win 7 ze szok. Macie jakies programy do blokowania reklam w IE8 bo to co jest w zakladce Narzedzia/ Blokowanie wyskakujacych okienek to wogole nic nie daje praktycznie a przynajmniej tak mi sie wydaje.
Madzia:
--- Cytat: kowalmisiek w 16 Czerwiec 2009, 15:38:21 ---
--- Cytat: robert79513 w 16 Czerwiec 2009, 09:58:19 ---Spolszczenie z builda 7137 bylo lepsze niz te pozniejsze i wiecej zajmowalo miejsca na dysku. Szkoda ze scooby sie za to spolszczenie nie wziol bylo by ono lepsze niz to co jest nawet w 7229 i mozna by bylo go uzywac w kazdym buildzie :-\
--- Koniec cytatu ---
No szkoda szkoda ale moze jeszcze sie za nie wezmie :) Poprosimy go ladnie na forum gdy wyjdzie RTM i lipow do niego nie bedzie to moze nam da prezent piekny :) A ja mam pytanko co do IE8 bo ogolnie to zawsze uzywalem FireFoxa no ale IE8 tak ladnie chodzi na nowym win 7 ze szok. Macie jakies programy do blokowania reklam w IE8 bo to co jest w zakladce Narzedzia/ Blokowanie wyskakujacych okienek to wogole nic nie daje praktycznie a przynajmniej tak mi sie wydaje.
--- Koniec cytatu ---
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ad+blocker+ie&lr=&rlz=
Bartos:
skoro jesteście tak dobrzy to ...czy jest jakiś dodatek do IE8 który pozwala zapamiętywać hasła do stron których normalnie IE nie zapamiętuje a np Firefox tak? np strony https lub dla przykładu strona abonenta telewizji N , niektóre strony logowania operatorów komórkowych itp
kowalmisiek:
--- Cytat: Madzia w 16 Czerwiec 2009, 16:48:22 ---
--- Cytat: kowalmisiek w 16 Czerwiec 2009, 15:38:21 ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
http://www.google.pl/search?hl=pl&q=ad+blocker+ie&lr=&rlz=
--- Koniec cytatu ---
Mi to jakos Madzia nie pomoglo. Probowalem z ad blockerem, ie7pro i jeszcze jakimis innymi i jakos sie nie integruja z przegladarka. Nie wiem czy cos zle robie czy co. PS jak cos to na bloga podalem linki do przerobionego przezemnie Windowsa 7 build 7229 w wersji PL :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej