Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Microsoft Windows 7 build 7229
Bartos:
Właśnie zainstalowałem spolszczenie do X64 7229 i podmenu NOWY jest całkowicie spolszczone natomiast info w funkcjach systemu Windows nadal krzaki. Także niektóre tematy pomocy są po Polsku
TrAnc:
--- Cytat: crayzoleq w 15 Czerwiec 2009, 07:03:57 ---kolejna rzecz jaką zauważyłem, ale jest to także chyba i we wcześniejszych buildach, napewno nie było w w 7100. to to, że w podglądzie aero peek są pokazywane zawsze aktualne okienka, w starym było pokazywane tylko ostatnie "zdjęcie" przy minimalizacji, a tu jest wsio aktualizowane na bieżąco. widać jak się pliki pobierają itp.
--- Koniec cytatu ---
a odświeża ci na bieżąco nawet jak zminimalizujesz ten program ?? bo jeśli działa w tle to zawsze odświeżało
crayzoleq:
--- Cytat: TrAnc w 15 Czerwiec 2009, 16:41:28 ---a odświeża ci na bieżąco nawet jak zminimalizujesz ten program ?? bo jeśli działa w tle to zawsze odświeżało
--- Koniec cytatu ---
chodzi mi np. o stan pobierania plików poprzez FF. zminimalizujesz okno pobierania i w AeroPeek masz stały obraz, z ostatniej chwili przy minimalizacji. w nowszych jest na bieżąco aktualizowany.
yagi:
Ja to wlasnie zauwazylem w buildzie 7100. Najciekawsze jest jak Aero Peek odtwarza miniaturke ogladanego filmu :)
bbolss:
no dokładnie
ja to już w 7201 zauważyłem
nie dam głowy ale w 7137 chyba też już tak było :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej