Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Windows 7 build 7229

<< < (43/54) > >>

Niko:

--- Cytat: Sotom w 14 Czerwiec 2009, 13:29:42 ---A myslisz ze nie da sie tego ukryc? ;)
Owszem jakby MS baaaardzo chciał to doszedłby do tego kto wypuszcza w siec ale jak widac nie chce mu sie albo jest inny powod.

--- Koniec cytatu ---

TOR.  ;D

Darkstyx:
moim zdaniem to celowe działanie MS, wycieki są kontrolowane

Tajfo:
Z RTM będzie jak zwykle czyli tak jak było bodaj z Vista z SP1 i 2 do Visty, z betą Win7 i innymi czyli poprostu okaże się, że któryś z poprzednich wycieków został przemianowany na RTM i wszystko w temacie. W najbardziej optymistycznej wersji RTM "wycieknie" w widełkach czasowych od 20 czerwca do 20-25 lipca max z tym, że ja obstawiam termin pierwszy lub drugi tydzień lipca (bo podobno 30 to data kompilacji RTM) w przypadku zukona lub koło 25 lipca czyli wtedy gdy ktoś z OEMów udostepni obraz bo będą go już mieli od MS.

kowalmisiek:

--- Cytat: Sotom w 14 Czerwiec 2009, 13:29:42 ---A myslisz ze nie da sie tego ukryc? ;)
Owszem jakby MS baaaardzo chciał to doszedłby do tego kto wypuszcza w siec ale jak widac nie chce mu sie albo jest inny powod.

--- Koniec cytatu ---
Mysle ze sie tego nie da ukryc a nawet jestem tego praktycznie pewien. Mozna co najwyzej spowolnic proces znalezienia winnego przez proxy. Caly ruch jest zapisany i dostawca zawsze moze udostepnic co, gdzie i komu przesylal. No chyba ze to z kafejki rozprowadza ale w to nie wierze hehe.

--- Cytat: Darkstyx w 14 Czerwiec 2009, 13:55:29 ---moim zdaniem to celowe działanie MS, wycieki są kontrolowane

--- Koniec cytatu ---
Bardzo prawdopodobne ze to celowa reklama nowego systemu. Zobaczymy czy wycieknie od Zukona RTM. Jak nie to bedzie prawie wiadomo czy to bylo celowe.

Zainstalowalem 7229 x64 Pl od vasilla. Nie wiem czy to przez jego przerobki czy tak ten build ma ale przy zmianie rozdzielczosci monitora komputer sie przywiesil 2 razy tak mialem. Jeszcze problem mialem z odswierzaniem pulpitu jak cos instalowalem. Kilka problemow tez mam z ikonkami tray a poza tym to dobrze dziala ten system

Madzia:

--- Cytat: kowalmisiek w 14 Czerwiec 2009, 14:42:40 ---Zainstalowalem 7229 x64 Pl od vasilla. Nie wiem czy to przez jego przerobki czy tak ten build ma ale przy zmianie rozdzielczosci monitora komputer sie przywiesil 2 razy tak mialem. Jeszcze problem mialem z odswierzaniem pulpitu jak cos instalowalem. Kilka problemow tez mam z ikonkami tray a poza tym to dobrze dziala ten system

--- Koniec cytatu ---
Ja mam ten "normalny" x64 i nie ma tych problemów. Wez sobie lepiej go zainstaluj, a nie jakąś ruska przeróbkę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej