Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Microsoft Windows 7 build 7229

<< < (30/54) > >>

Madzia:

--- Cytat: grzegorz7853 w 13 Czerwiec 2009, 15:28:05 ---A wzor nie działa... Przynajmniej u mnie

--- Koniec cytatu ---
W weekendy nie dziala, bo ruskie chlaja ;)

sCooBy^:
To sie zaczyna robic irytujace, ledwo nie zintegruje jednego builda z Lip a tu juz nastepny zassany.

BruTUs:
u mnie lip do x64 jest na 55.5% a ciskam juz chyba 2 dzien... niby lacze 20mb/s ale jak oni ten torrent seduja to tragedia... jak tylko sie bujnie to dam znac wszystkim, no chyba ze ktos bedzie tak mily i wspomni cos o 7229 na x64...

kamilionaire:
już jakiś czas jest obraz iso 7231 z loaderem z 7229, właśnie zasysam i spróbuje zintegrować lipa z 7229 z instalką, zobaczymy może się uda  :)

crayzoleq:
jestem bardzo mile zaskoczony tym buildem.
IE, paint, Media Player czy inne rzeczy od M$ uruchamiają się błyskawicznie. jeszcze mi zużycie RAM-u spadło. IE teraz chce importować zakładki z FF czego wcześniej nie spotkałem. Sterowniki wymiatają, znajduje jeszcze więcej i najnowsze. Siedzę na nim dopiero 10 minut, więcej rzeczy dopiero pewnie zauważę  ;)
ale te uruchamianie to mnie zszokowało, klikam i mam od razu otwarte  ;D laptop coś spokojniej chodzi, wiatrak się nie muli. ciekawe ciekawe, oby tak dalej...  :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej