Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
LIPy PL 7201 -x86, x64 ZUKONA
Niko:
Proszę użytkownika o nicku @Miron i innych, którzy zamieszczają linki do plików o podawanie więcej szczegółów na temat tych plików.
Między innymi, czy pochodzą z pewnego źródła, bo trzeba wiedzieć, że aktualizacje języka tak głęboko ingerują w system, że może się to nieraz czkawką odbić.
Można tam bowiem umieścić dokładnie wszystko, co się hackerowi zamarzy.
Czy wobec tego "ZUKONA", to rosyjski "SUKONA"?
Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Diabolique:
masz tu dopiero 1 post to masz prawo nie wiedzieć. miron ma sprawdzone rzeczy. to nie jakies home made by vasilii. szczegolow nikt ci nie ujawni bo to scisle tajne ;] pliki sa od MS.
sebian:
Ja tam mam zaufanie prawie do wszystkiego co sie na tym forum pojawia... :) Z reszta... w razie "w" to formacik... :) i po strachu.. :) Spolszczenie działa... miron nasz flache.. :)
Wojtek:
--- Cytat: sebian w 09 Czerwiec 2009, 13:16:12 ---Ja tam mam zaufanie prawie do wszystkiego co sie na tym forum pojawia... :) Z reszta... w razie "w" to formacik... :) i po strachu.. :) Spolszczenie działa... miron nasz flache.. :)
--- Koniec cytatu ---
Ufny z Ciebie człowiek ;)
A jeśli istniejący w 'lewym źródle' wirus niszczy wszystkie pliki na dysku? :)
sebian:
Jesli nie zniszczy dysku to da sie wszystko przeciez odzyskac.. :) Pozatym istotne rzyczy mam na domowym dysku sieciowym ktory jest dosyc dobrze chroniony + jeszcze backup w sieci mam :) a na kompie mp3, filmy i jakies inne głupoty ktore zawsze mozna w sieci znalesc.. :)
Takze nie ma strachu :)
Ale chyba to juz nie dotyczy TEMATU :) takze zostawiamy to w spokoju :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej