Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Odchudzanie Windowsa 7
matys1:
Zalozylem ten temat poniewaz nie jeden user chcialby troche odchudzic swoja winde a wiec piszcie co gdzie jak wyłaczyc, usunac zeby schudla o polowe. Ja np. chcialbym wiedziec jak usunac windows media center :P
egonek:
--- Cytat: matys1 w 08 Czerwiec 2009, 15:53:48 ---Ja np. chcialbym wiedziec jak usunac windows media center :P
--- Koniec cytatu ---
Panel Sterowania> Programy> Włącz lub wyłącz składniki windows
lordzik24:
Odinstalowanie niepotrzebnych programów, defragmentacja, czyszczenie niepotrzebnych plików typu folder 'temp' itd itp
Usunięcie w składnikach systemu Tablet PC bo większość nie ma (ci co mają nie usuwać), Windows DVD maker jeśli ktoś nie używa, niepotrzebne systemowe gry :P
matys1:
--- Cytat: egonek w 08 Czerwiec 2009, 15:56:41 ---
Panel Sterowania> Programy> Włącz lub wyłącz składniki windows
--- Koniec cytatu ---
Piszesz o wyl. a Ja chce usunac to roznica.
--- Cytat: grzegorz7853 w 08 Czerwiec 2009, 16:45:41 ---Usunięcie w składnikach systemu Tablet PC bo większość nie ma (ci co mają nie usuwać), Windows DVD maker jeśli ktoś nie używa, niepotrzebne systemowe gry
--- Koniec cytatu ---
Nie pisz co usunac tylko jak calkowicie pozbyc sie tego z systemu a nie tylko wył.
lordzik24:
--- Cytat: matys1 w 08 Czerwiec 2009, 15:53:48 ---wiec piszcie co gdzie jak wyłaczyc
--- Koniec cytatu ---
Nie pisałeś tylko o pozbyciu się :P
Dla XP jest taki program nLite, dla Visty vLite, dla 7 jeszcze nie ma niestety. Będzie pewnie po premierze siódemki.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej