Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 RC a RTM

<< < (2/3) > >>

miron:

--- Cytat: Matrixx w 07 Czerwiec 2009, 18:34:24 ---
--- Cytat: sadziu90 w 07 Czerwiec 2009, 18:30:43 ---Matko Polko... chciałbym mieć jego emeryturkę xD
A jeśli Bill poszedłby na emeryturę, to kto by przewodniczył w M$?

--- Koniec cytatu ---

nie wiem xD

--- Koniec cytatu ---
Może Steve Ballmer

marusg:
teraz M$ rządzi Steve Ballmer :)

raczej nie będzie możliwości upgrade'u bo RTM to już finalna wersja która będzie dostępna za $$$.
...a nawet jak będzie istnieć możliwość aktualizacji to Microsoft i tak będzie zalecał czystą instalkę

edit: miron mnie uprzedził

KtośNieCoś:
Ehh ludziska. Świat schodzi na psy. Czy wy myślicie, że Gates jest na prawdziwej emeryturze?
On dalej ma największy wpływ na Microsoft, więc zapytanie się go o upgrade mogło by podziałać. Tylko jakie on ma gg? ;D

Matrixx:

--- Cytat: KtośNieCoś w 07 Czerwiec 2009, 18:43:45 ---Ehh ludziska. Świat schodzi na psy. Czy wy myślicie, że Gates jest na prawdziwej emeryturze?
On dalej ma największy wpływ na Microsoft, więc zapytanie się go o upgrade mogło by podziałać. Tylko jakie on ma gg? ;D

--- Koniec cytatu ---

chyba raczek MSN :P w usa nie znaja gg bo to polski program

Wojtek:

--- Cytat: Blurry_Requiem w 07 Czerwiec 2009, 18:16:17 ---Witam  wszystkich uzytkownikow
Mam pytanie czy jest mozliwosc wykonania update'a z wersji  RC do  RTM kiedy ta wyjdzie ?????
Prosze o  szybka w miare odpowiedz

--- Koniec cytatu ---

Wersja RTM trafi do sprzedaży 22 października 2009.
Gotowa ma być podobno w połowie lipca 2009 i po niedługim czasie udostępniona zostanie producentom sprzętu komputerowego.

Co do możliwości wykonania upgrade-u i dokładnej daty wyprodukowania RTM - dokładnych odpowiedzi na takie pytania nie zna na tym forum chyba nikt, musisz użyć szklanej kuli ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej