Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 build RTM Escrow

<< < (6/7) > >>

lolasher:
A ja wiem po co te ikony, spróbuj (nie wiem, czy ci się uda) ustawić 8, albo 4 bitowe kolory w właściwościach karty graficznej, to zobaczysz jakie ci się ikony zrobią. Mi tak się kiedyś zrobiło(nie pamiętam, jak, ale wiem, że na xp) to przez 5 minut przecierałem oczy :D

Gustaw:
swoją drogą ciekawe czy escrowRTM bedzie chodzil na kluczu z poprzednich buildow, bo RTM napewno nie bedzie!! i jaki czas dadzą do obslugi jego (RC build7100, do 30 czerwca 2009 bodajrze). ciekawe ciekawe ;)

pyt2 . czy ktos wie jakie zmiany oficjalnie przyniósł escrowRTM ??

beholder:
Póki co można się tylko domyślać jakie zmiany wprowadzili od czasu RC, żadnego oficjalnego changeloga nie ma.

Gustaw:
Microsoft zapewne zajmie głos w tej sprawie oficjalnie po premierze...
pozostaje stara góralska metoda " zainstaluj a sie dowiesz"  ;)

ooo i jeszcze jedno moze to offtopic, ale zaryzykuje, jakaś mądragłowa z microsoftu oficjalnie powiedziała ze w połowie czerwca dostaniemy ostateczne ceny 7mki, wie już coś ktoś?

tbgkol:

--- Cytat: lolasher w 10 Czerwiec 2009, 12:53:58 ---A ja wiem po co te ikony, spróbuj (nie wiem, czy ci się uda) ustawić 8, albo 4 bitowe kolory w właściwościach karty graficznej, to zobaczysz jakie ci się ikony zrobią. Mi tak się kiedyś zrobiło(nie pamiętam, jak, ale wiem, że na xp) to przez 5 minut przecierałem oczy :D

--- Koniec cytatu ---

Jak się ustawi program na 256 kolorów, to ikonki w XP sie pokazują na takie jak w ME\2000. ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej