Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7227 + SP1

<< < (4/7) > >>

kowalmisiek:

--- Cytat: Sephiroth w 06 Czerwiec 2009, 20:40:47 ---Hm, nie wydaje się to wam czasem podejrzane? Wzor przestaje działać, Zukona znika, torrenty z nowym buildem są blokowane... Czyżby Microsoft się wnerwił?

--- Koniec cytatu ---
Hmmm ja to w sumie nigdy na ten wzor nie moglem wejsc. Zawsze ta strona jak sprawdzalem nie dzialala. Moze poprostu mialem pecha. Ale chyba czesto maja awarie. A co do zukona ze zniknal. Panowie jest sobota, moze poszedl jakas flaszeczke wypic :) A co do znikajacych torrentow to ciezko powiedziec. Ten build ponoc ma bledy chodzby i z ikonka media playera i nie chca sobie antyreklamy robic chociaz zawsze moge sie mylic. PS czytalem cos w komentarzach na thepiratebuy ze w poniedzialek wyjdzie 7225 albo 7227 tak ze jesli to prawda to niech ten turek sobie gdzies schowa jego lipy skoro nowy build bedzie pojutrze.

Jooseph:
Oj tam wielki błąd znowu... Dwa razy kliknąć i już wszystko ok.

lordzik24:
Teraz wam wzor działa? Bo mi strona sie bez przerwy wczytuje i wejść nie chce. Od wczoraj :/

kowalmisiek:

--- Cytat: grzegorz7853 w 06 Czerwiec 2009, 23:29:19 ---Teraz wam wzor działa? Bo mi strona sie bez przerwy wczytuje i wejść nie chce. Od wczoraj :/

--- Koniec cytatu ---
miron napisal ze w poniedzialek dopiero bedzie chodzila. U mnie nie dziala. Ciekawe czy ten build wyjdzie w poniedzialek. Bylo by dobrze i gdyby zukona jeszcze lipy do niego udostepnil to juz by bylo super bo na turka to niema co liczyc.

miron:

--- Cytat: kowalmisiek w 06 Czerwiec 2009, 23:37:30 ---
--- Cytat: grzegorz7853 w 06 Czerwiec 2009, 23:29:19 ---Teraz wam wzor działa? Bo mi strona sie bez przerwy wczytuje i wejść nie chce. Od wczoraj :/

--- Koniec cytatu ---
miron napisal ze w poniedzialek dopiero bedzie chodzila. U mnie nie dziala. Ciekawe czy ten build wyjdzie w poniedzialek. Bylo by dobrze i gdyby zukona jeszcze lipy do niego udostepnil to juz by bylo super bo na turka to niema co liczyc.

--- Koniec cytatu ---
Turek dostał te lipy od Zukona
Przypominam ;D:

--- Cytat: miron w 01 Maj 2009, 23:25:27 ---
--- Cytat: michau w 01 Maj 2009, 22:58:08 ---Dobre na towar przetargowy z Turkami :D

--- Koniec cytatu ---
Turki przez pomyłkę mieli wczoraj polski lp od zukona a ja turecki lp :D
Paylaşım İçin TeşekkürleR
Not: burdan indirin adam gibi ne link işte yukarda KARŞIDAN YÜKLE yazıyor körler ???

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej