Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Onet Kamerzysta problem;/

<< < (3/4) > >>

lordzik24:
No dokładnie... Ale jak komu¶ bardzo zależy... :-\

I ja tej wirtualizacji nie mam. A my¶lałem że mam dobrego kompa (core2duo E7200)  :'(

PS. barthd fajny avatar  :D

biegacz:
jaki problem mam w7 x64 7100 i kamerzysta smiga bez problemu, jedyne co musze zrobic po wejsciu na czata to odpalic kamerzyste recznie  ;D
Castaway po 1 zanim zainstalujesz odznaczasz (jako administrator + zgodnosc moze byc z vista)
                   2 po instalacji programu robisz to samo z plikiem kamerzysta.exe
                   3 powodzenia czatownicy podgladacze

Czujny:

--- Cytat: grzegorz7853 w 07 Czerwiec 2009, 03:34:48 ---No dokładnie... Ale jak komu¶ bardzo zależy... :-\

I ja tej wirtualizacji nie mam. A my¶lałem że mam dobrego kompa (core2duo E7200)  :'(

PS. barthd fajny avatar  :D

--- Koniec cytatu ---

już gdzie¶ się wypowiadałem na temat tego, że ta opcja wymaga sprzętowej wirtualizacji, która jest raczej ¶rednio powszechna szczególnie w¶ród firm... Ile kosztuje najtańszy procesor w miarę sensowny z wirtualizacj±? Intela to będzie chyba jaki¶ Core2Duo na pewno.

Zależy czy nie zależy komu¶, czasem warto mieć postawiony wirtualny system na wypadek jakich¶ innych programów czy nawet gier :)

ps. dzięki ;)

O, niech kolega castaway spróbuje jak biegacz :)

Castaway:
Heh Windows 7 po prostu wymiata,mimo kilku problemów, vista się chowa 8) A Xp to juz przeszło¶ć,przynajmniej dla mnie ;D
a co do tytułowego kamerzysty to,to co napisałe¶ kolego biegacz,hmm... może i zadziała w końcu spróbować nie zaszkodzi,masa kombinacji,ale kamerzysta jest potrzebny od zaraz 8)

Castaway:
Ehh, dalej nic z tego. >:(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomo¶ci

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

IdĽ do wersji pełnej