Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

Zaczęty przez miron, 03 Czerwiec 2009, 16:51:45

Poprzedni wątek - Następny wątek

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
No ale pewnie tak zrobi ze jak beda wszystkie to poda tylko nikt nie wie kiedy to nastapi. A jak chodzi o RS to ladnie sobie punktow nazbiera

tommy504

**
Użytkownik
IP zapisane
A niech sobie zbiera, byleby wreszcie udostępnił PL LiP'y  :) bo zaraz zniosę jajo  :o

robert79513

Ekspert
IP zapisane
Cytat: tommy504 w 05 Czerwiec 2009, 13:51:34
Wygląda na to że łaskę robi, że wrzuci na RS. Już by dawno wszystko wrzucił od wczoraj jakby chciał.

A jak sie oburzyl na mydigital... gdy ktos wstawil na netload.in niemieckie lipy  :P

Burak jeden!  >:(

tommy504

**
Użytkownik
IP zapisane
Czyli potwierdził że chce ubić punkta na RS  ::)

kowalmisiek

Zaawansowany użytkownik
IP zapisane
Zaraz jak bym sciagnal to bym zrobil mirror na inny serwer zeby nie nazbieral sobie punktow ale niestety na naszym forum nie mozna podawac linkow do plikow wiec nie bede kombinowal. Ide na drzewo nazbierac czeresni. Moze jak juz wroce to beda te lipy. :)

tommy504

**
Użytkownik
IP zapisane

kris2008

*
Nowy użytkownik
IP zapisane
Microsoft Windows 7 (Client / Server) build RTM Escrow can leak after June 19, 2009 .Tak podaje WZorNet

tommy504

**
Użytkownik
IP zapisane
Czai ktoś ruski dobrze?

Co ktoś wstawi na ruskim trackerze windowsa 7201 to zaraz jest taki tekst: Закрыто по просьбе правообладателя i nie można ckaciać :)

michau

Ekspert
IP zapisane
CytatZamknięte na wniosek właściciela praw autorskich

tommy504

**
Użytkownik
IP zapisane

marusg

Aktywny użytkownik
hej ludziska,bêde królem spamowiska
IP zapisane
może wyciek 7201 był "niekontrolowany" i teraz chcą to odkręcić
tak sie zastanawiam co to za bug siedzi w tej wersji i wymyśliłem że może komputery z 7201 stają się częścią botnetu :D

da się podrobić cyfrowy certyfikat?
E5200@3,4Ghz|Gigabyte GA-EP31-DS3L|4GB A-data Gaming Edition|Scythe Mugen|Pentagram Silent Force 460W|CoolerMaster Elite 331|Gainward HD4850 Golden Sample|Segate Baraccuda 500GB|Samsung SyncMaster T190

Jaszczur

**
Użytkownik
IP zapisane

tommy504

**
Użytkownik
IP zapisane
U mnie po zainstalowaniu x86 i odpaleniu neta, nie ma żadnego ruchu na łączu :) Po instalacji KIS2010TR i przeskanowaniu czysto.

Ludzie teraz botneta wymyślili bo wyszedł jeden zainfekowany build i boją d.... Trzeba trochę mysleć, znać się chociażby na obserwowaniu ruchu z/do komputera. Dlatego beta/RC wersje windy nie są dla każdego. Ciekawe ile osób co ściągnęło jakikolwiek build chociaż przeliczyło sumy np. MD5 i porównało je chociaż z tymi co podawali że są OK.

Wypalili i wio instalka... bo nowy system  :)

Jak wyciek "niekontrolowany" to może M$ niepodpisuje wszystkich buildów, tylko te kontrolowane :)

miron

Aktywny użytkownik
IP zapisane
Cytat: tommy504 w 05 Czerwiec 2009, 13:20:13
Nie ma tam POLISH, patrzyłem, są tylko te co turek ma na stronce  ;D

A zukona, zukonksa, sukonka czy jak mu tam dba tylko o ruskich, wstawił tylko Lip'y RU  :)

Nieprawda, ja zawsze dostawałem Polski LIP  :P

michau

Ekspert
IP zapisane
miron duże szanse, że będą w najbliższym czasie?