Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (20/108) > >>

sCooBy^:
No a jak nie wyjdzie to się zrobi z tego z 7137 ;)

yascarr:
Niektórzy już mają, za testy wezmą się jutro... A raczej dziś rano. ;)

Wojtek:
Moje pierwsze pytanie - bo szczerze mówiąc nie wiem jak to wygląda od strony prawnej - czy pobranie i wykorzystanie Windows 7 na przykład w wersji 7127 jest nielegalne?
W teorii (z tego co wyczytałem w licencji i informacjach o Windows RC), nawet udostępnienie publicznie dostępnego RC 7100 jest zabronione - tak samo zresztą jak przedstawianie wyników liczbowych wszelkich testów wydajnościowych ...
Jestem przeciw piractwu, nie podobałoby mi się też publikowanie na tym forum cracków, aktywatorów, itp. - niemniej zastanówmy się czy podanie adresów do udostępnionych przez kogoś wycieków wersji RC/RC2/... jest czymś złym?
Prosiłbym o rzeczowe uzasadnienie - żebym mógł po prostu zrozumieć Wasze racje ...
Kilka osób pisało o robieniu z forum 'warezu'. Warez to z definicji udostępnianie nielegalnego oprogramowania - czy możemy mówić o nim w tym przypadku?

--- Cytat: lukas_gab w 03 Czerwiec 2009, 23:13:50 ---Sensowne było by kasowanie wątków o nowych buildach, wszakże zaczynają one służyć jak wyszukiwarka torrentów i rapidów a nie jako dyskusja o nowych pomysłach i changelogu etc.

--- Koniec cytatu ---

OK, ale często changelog jest czymś zupełnie wirtualnym.
Jasne, możemy dyskutować o zmianie będącej faktycznie abstrakcją - nie mogąc w końcu jej przetestować - ale czym to będzie poza 'gdybaniem'?

Nie chcę przesadnie krytykować decyzji moderatorów, jestem otwarty na argumentację - chciałbym ją jednak najpierw przeczytać.

houseloverz:
do Wojtek: jak zapewne wiesz na dzień dzisiejszy sieć ''Internet" jest w stanie zaproponować Ci "prawie" wszystko, dlatego to od Ciebie zależy czy będziesz do końca legalny, czy zdecydujesz się na serwisy, strony gdzie wymagane są programy typu "uTorrent; bitTorrent itp.
_______
Do zaawansowanych i stałych user'ów:

P.S1: Jak zostać beta-testerem- systemu jw.?
P.S2: Kiedy można spodziewać się polskiej wersji (pl-PLx86.cab by MS) dla buildu "7201.0.090601-1516_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD.iso" ?

Pozdrawiam Piotr - new user ;-)

124daniel:
Witam.Zainstalował ktoś już ten build?Czy są jakieś wieksze bugi?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej