Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (96/108) > >>

tbgkol:
Kurcze no. :( Czemu chociaż raz nie mogę potwierdzić czyichś słów dzisiaj?

Rozdział buildów, pomiędzy XP, a Vistą jest raczej sztucznie powiękdzony, przez tzw. wykastrowanie projektu po buildzie 4093 i później robienie nowego systemu już nie na XP, ale chyba na 2k3 począwszy od buildu 5000. ;)

TrAnc:
ja tam mysle ze wszyscy viste krytykuja bo maja przedpotowy sprzet komp za 600zl juz potrafi ciagnac viste bez problemu . Mysle ze roznica pomiedzy XP a starsza wersja (przyznam szczerze ze nie wiem ktora jeszcze byla na tym samym jadrze) byla kolosalna XP byl udanym systemem wiec mam nadzieje ze roznica pomiedzy vista a 7  tez bedzie bardzo duza

Madzia:

--- Cytat: TrAnc w 10 Czerwiec 2009, 22:50:38 ---ja tam mysle ze wszyscy viste krytykuja bo maja przedpotowy sprzet komp za 600zl juz potrafi ciagnac viste bez problemu . Mysle ze roznica pomiedzy XP a starsza wersja (przyznam szczerze ze nie wiem ktora jeszcze byla na tym samym jadrze) byla kolosalna XP byl udanym systemem wiec mam nadzieje ze roznica pomiedzy vista a 7  tez bedzie bardzo duza

--- Koniec cytatu ---
Ja mam laptopa HP za 2k: Core2Duo 2x1,6 GHz oraz 3GB Ram. XP i 7 zapie...., a Vista muli jak cholera, wiec mi tu nie gadaj, ze Vista jest dobra, poniewaz jest syfem.

Serkus:

--- Cytat: Madzia w 10 Czerwiec 2009, 23:00:37 ---
--- Cytat: TrAnc w 10 Czerwiec 2009, 22:50:38 ---ja tam mysle ze wszyscy viste krytykuja bo maja przedpotowy sprzet komp za 600zl juz potrafi ciagnac viste bez problemu . Mysle ze roznica pomiedzy XP a starsza wersja (przyznam szczerze ze nie wiem ktora jeszcze byla na tym samym jadrze) byla kolosalna XP byl udanym systemem wiec mam nadzieje ze roznica pomiedzy vista a 7  tez bedzie bardzo duza

--- Koniec cytatu ---
Ja mam laptopa HP za 2k: Core2Duo 2x1,6 GHz oraz 3GB Ram. XP i 7 zapie...., a Vista muli jak cholera, wiec mi tu nie gadaj, ze Vista jest dobra, poniewaz jest syfem.

--- Koniec cytatu ---

Zgadzam się! VISTA to Syf krótko mówiąc nie polecam w 100%

McVein:

--- Koniec cytatu ---

XP jest oparty o jądro WINDOWS 2000.

Co do visty to tu racji do konca nie masz, spróbuj sobie jak masz możliwośc postawic viste na Pentium4 1.6 GHz i 512Ramu bo takiego kompa mozesz uzyskać wlaśnie za takie pieniądze. Efekt bedzie odwrotny na niekorzyść Visty w porównaniu jakbyś postawił na tej samej konfiguracji sprzetowej win7

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej