Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
Czujny:
nie narzekajcie, człowiek robi łaskę wstawiając to a wy tworzycie jakieś wymagania. Może ma sesję? ;)
no i nie umrzecie mając na razie tylko angielski... mam wrażenie, że kilkoro z Was nabija sobie po prostu w ten sposób, część świadomie.
--- Cytat: Zbychu w 06 Czerwiec 2009, 18:41:34 ---Dokładnie... zresztą angielski w oczy nie szczypie... zrozumiałbym sytuację, gdyby to był chiński język... ale angielski....?
Czy Wy też macie problem z zapamiętywaniem haseł przez Internet Explorer 8?
--- Koniec cytatu ---
U mnie wszystko działa :) aczkolwiek IE8 nie chodzi odczuwalnie szybciej tak jak mówliście. Wg mnie działa tak samo jako w RC7100 ;)
Tak, był też problem z ikonką wmp ale wystarczyło przypiąć tą drugą a odpiąć tą pierwszą :)
niestety po przeniesieniu folderów z left4dead lub baldur's gate saga to gry nie działają. BG sie nie uruchamia a left4dead wyłącza sie samoczynnie po kilkunastu minutach.
W sumie większych różnic nie zauważyłem.
A, mnie też podniosła się ranga grafiki w grach :)
muszę coś jeszcze zrobić, żeby system widział pełne 4GB anie 3.19..
To znaczy widzi 4GB ale usable jest 3.19. Płyta obsługuje 4GB a system mam 64bit..
Jooseph:
--- Cytat: barthd w 06 Czerwiec 2009, 18:42:31 ---aczkolwiek IE8 nie chodzi odczuwalnie szybciej tak jak mówliście. Wg mnie działa tak samo jako w RC7100 ;)
--- Koniec cytatu ---
Dziwne... u mnie jest znaczący przyrost prędkości ładnowania. Dosłownie widoczny gołym okiem.
--- Cytat: barthd w 06 Czerwiec 2009, 18:42:31 ---muszę coś jeszcze zrobić, żeby system widział pełne 4GB anie 3.19..
To znaczy widzi 4GB ale usable jest 3.19. Płyta obsługuje 4GB a system mam 64bit..
--- Koniec cytatu ---
Opcja Memory Reamp Feature w BIOS'ie.
Sotom:
To ja Wam zadam takie pytanie.
Na cholere instalujecie ang wersje Windowsa skoro nie znacie tego jezyka i potrzebujecie LangPacka?
Po co? Aby byc fajnym ze macie nowy build?
lordzik24:
No mi się wydaje że większość tak robi...;/
Ja np pobieram żeby spawdzic jakie zmiany. Lipy mi nie potrzebne, ale jakoś z nimi ogólnie lepiej :)
michau:
Temat ogarnięty, proszę trzymać się wątku głównego.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej