Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
tommy504:
--- Cytuj ---To jest RC czy nie jest?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytuj ---Do sieci wyciekła kolejna kompilacja systemu Windows 7 oznaczona etykietą 6.1.7201.0.090601-1516 z dnia 1.czerwca br. Jak podają niektóre strony jest to build RC2, który ma zostać udostępniony dla partnerów M$ - 11 czerwca. Jego autentyczność została potwierdzona przez holenderskiego pracownika Microsoftu o imieniu Ruud de Jonge.
Finalny Windows 7 RTM będzie mieć oznaczenie 7300. Ma się ukazać partnerom M$ 22 lipca.
--- Koniec cytatu ---
robert79513:
Niestety na znanej nam wszystkim ruskiej stronie sa LIP'y ale nie moge sie do nich dobrac nie moge sie zalogowac zbanowali mnie czy co :'(
Czujny:
--- Cytat: kowalmisiek w 05 Czerwiec 2009, 10:12:49 ---No ja z tego screenshot'a nie wywnioskowalem ze to PL. To moze byc kazda inna paczka przeciez
--- Koniec cytatu ---
no bo o to chodziło... kolega chciał pokazać tylko jaki ma upload 'udostępniacz', nie było mowy o tym że to polski lp.
Trzeba czekać ;)
No i ja mam dopiero 52% 7201 więc luzik, na dziedzielę będzie :P a w poniedziałek i wtorek 2 poważne egzaminy... :/
crayzoleq:
--- Cytat: crayzoleq w 05 Czerwiec 2009, 10:13:33 ---chyba znalazłem bug. nie można uruchomić Alcoholu 120%
problem z kompatybilnością
w poprzednich wersjach był "ptaszek" do zaznaczenia umożliwiający mimo braku kompatybilności, uruchomienie programu. tutaj tego nie ma:
--- Koniec cytatu ---
sam siebie cytuje ;D
rozwiązałem problem, trzeba zmienić nazwę pliku .exe uruchamiającego program i już śmiga :D
BlackJungle:
--- Cytat: crayzoleq w 05 Czerwiec 2009, 10:13:33 ---chyba znalazłem bug. nie można uruchomić Alcoholu 120%
problem z kompatybilnością
w poprzednich wersjach był "ptaszek" do zaznaczenia umożliwiający mimo braku kompatybilności, uruchomienie programu. tutaj tego nie ma:
--- Koniec cytatu ---
Nie ma żadnych problemów z kompatybilnością...instaluje się i chodzi bez problemów, jeśli oczywiście mówimy o najnowszej wersji( nie trzeba nic zmieniać ).
Zainstalowane mam mase programów tzw. popularnych i jeśli chodzi o nagrywanie, odtwarzanie, konvertowanie, grafike i wszystko jest good.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej