Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
Rosomak:
popuri11, jelsi 6 i 8 mili sekund to dla ciebie to duzo i odrazu bucie na glowe...
jak dla mnie to nie zadne super wyniki.
crayzoleq:
tak, języki są w trakcie dodawania, tyle że uploader ma chyba 60kilo up, więc mu troszkę schodzi.
adam998:
--- Cytat: crayzoleq w 05 Czerwiec 2009, 07:56:47 ---tak, języki są w trakcie dodawania, tyle że uploader ma chyba 60kilo up, więc mu troszkę schodzi.
--- Koniec cytatu ---
witam
a mozecie podac gdzie sprawdzacie czy sa juz PL
popuri11:
--- Cytat: adam998 w 05 Czerwiec 2009, 07:58:50 ---
--- Cytat: crayzoleq w 05 Czerwiec 2009, 07:56:47 ---tak, języki są w trakcie dodawania, tyle że uploader ma chyba 60kilo up, więc mu troszkę schodzi.
--- Koniec cytatu ---
witam
a mozecie podac gdzie sprawdzacie czy sa juz PL
--- Koniec cytatu ---
prosze http://windowsum.com/f77/windows-7-7201-language-packs-download-6054/
topiq:
adam998 mała uwaga, nie pisz dwóch postów jeden pod drugim bo Cię mod ochrzani ;). Czytam, że update jest bezproblemowy, a jak ma się sprawa ze sterownikami do przechwytywania wideo i sptd ? Dalej blokują update, a sptd przestaje działać? Może włącze jutro po północy ściąganie jak mi 8 Mbit wskoczy.
Ed. Tak sobie przypomniałem, ktoś pisał że NOD32 po update czegoś nie wykrywa, u mnie związane to było z zaporą w NOD32 SS. Wystarczyło zmienić działanie zapory chwilowo na inne filtrowanie (u mnie był interaktywny, zmieniłem na automat), po restarcie wróciłem na interaktywny i już dalej działa bezproblemowo. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej