Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
Matrixx:
--- Cytat: Jooseph w 04 Czerwiec 2009, 23:40:06 ---Już nie przesadzajmy z tym MicroShit... dobra? Bo to już lekkie "przegiencie pałki".
Wszystkie moje testy zostały zrobione na łączu asymetrycznym DialNet 2mbps (256kBps/64kBps) rozdzielanym przez router Netgear na 4 komputery. Z czego w czasie testów korzystały 2 komputery z internetu.
Taka ironia... cały rok przesiedziałem przy komputerze w pracowni z kolegą, wszystkie zadania za nas obu robiłem ja... a on ma 4... :)
--- Koniec cytatu ---
Wow :o 2 Mbit rodzielasz na 4 kompy niezle :P ja tez mam dialog 2 Mbps i pytanko czy na buildzie 7201 łaczy Ci sie automatycznie z netem jak mu ustawisz czy tak samo jak innym gubi login i hasło ??
--- Cytat: miron w 05 Czerwiec 2009, 00:21:43 ---
--- Cytat: marusg w 04 Czerwiec 2009, 23:47:22 ---
--- Cytat: jacmac w 04 Czerwiec 2009, 23:41:19 ---Witam powtórnie...
Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....
Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".
Powodzenia
--- Koniec cytatu ---
genialne,jak na to wpadłeś? przekopałem listę wyników i nic.Gdyby LIP'y wyciekły to miron albo robert już by wiedzieli.
jednym słowem: LIPa
--- Koniec cytatu ---
Niestety są tylko ruskie lipy, kiedy będzie reszta nie wiem :
--- Koniec cytatu ---
a co to jest na obrazku all client langpacks x64 x86 7201 ???
yascarr:
Coś się ruszyło... Pojawił się magiczny post:
--- Cytuj ---Russian uploading....
--- Koniec cytatu ---
Rosomak:
Testy testami ale moja Opera 9.64 bije na glowe IE8 :-P
torrenty.org
nasza-klasa.pl
windows7.pl
www.wp.pl
Wiec wole moja opere :-)
popuri11: