Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (59/108) > >>

kowalmisiek:

--- Cytat: jacmac w 04 Czerwiec 2009, 23:41:19 ---Witam powtórnie...

Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....

Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".

Powodzenia

--- Koniec cytatu ---
Te linki ktore podales byly do wersjii windows 7 build 7127 a nie do 7201! A przynajmniej taki ma opis w link RS

Czujny:
I tak trzymać ;)

Te testy byłyby jeszcze bardziej wiarygodne gdyby jeszcze ze 2 osoby je zrobiły :) Zachęcam.
Tak czy inaczje to już coś, nawet jeżeli tylko jednej osobie IE działa szybciej niż reszta :D
Lubię IE8 ale zwykle przerzucałem się na operę ze wzgledu na prędkość właśnie.
Teraz moze zostanę przy IE8 (wooohoo 15 % 7201 x64)

Ale mam jeszcze taką prśbę. Niech mi ktoś wejdzie na stronę www.gazeta.pl z włączonymi WebSlices (podczas express install IE powinny być włączone) i sprawdzi, czy po pełnym załadowaniu strony, portal przewija i przegląda się płynnie, czy ze względu na WebSlices właśnie tnie się, tak jak mi obecnie. (po wyłączeniu webslices działą normalnie.) z webslices korzysta chyba też allegro i naszaklasa ;)

Jooseph:
Www.gazeta.pl trochę tnie przy przewijaniu, ale już NK płynnie.

kowalmisiek:
Dobra ja ide spac. Jak bedzie ktos mial namiar na ten Language Pack niech da znac na PW. Nawet jak to bedzie pelne dvd mam w miare szybkie lacze to sciagne i wyciagne z niego samo pl i bym udostepnil gdzies

miron:

--- Cytat: marusg w 04 Czerwiec 2009, 23:47:22 ---
--- Cytat: jacmac w 04 Czerwiec 2009, 23:41:19 ---Witam powtórnie...

Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....

Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".

Powodzenia

--- Koniec cytatu ---
genialne,jak na to wpadłeś? przekopałem listę wyników i nic.Gdyby LIP'y wyciekły to miron albo robert już by wiedzieli.

jednym słowem: LIPa

--- Koniec cytatu ---
Niestety są tylko ruskie lipy, kiedy będzie reszta nie wiem :

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej