Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (58/108) > >>

lordzik24:
WOW. No Microsoft :-\ mnie zadziwił  ::)

I LP by sie przydał, no ale trudno... :(

Edit:   Ja też 3 dostałem z infy.. Aż mnie zamurowało... To przez to że obrazków na paincie mi sie robić nie chciało... Żal, w technikum :/

shprica:
a na jakich laczach robicie te testy?

Jooseph:
Już nie przesadzajmy z tym MicroShit... dobra? Bo to już lekkie "przegiencie pałki".

Wszystkie moje testy zostały zrobione na łączu asymetrycznym DialNet 2mbps (256kBps/64kBps) rozdzielanym przez router Netgear na 4 komputery. Z czego w czasie testów korzystały 2 komputery z internetu.

Taka ironia... cały rok przesiedziałem przy komputerze w pracowni z kolegą, wszystkie zadania za nas obu robiłem ja... a on ma 4... :)

jacmac:
Witam powtórnie...

Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....

Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".

Powodzenia

marusg:

--- Cytat: jacmac w 04 Czerwiec 2009, 23:41:19 ---Witam powtórnie...

Po pierwszym moim poście (z linkami do LIPów/PL) dostałem kopa, mimo że do poprzednich wersji jest sobie spokojnie wcześniej kupa odnośników....

Proponuję więc na piechotę: ponieważ Google to nie jest piracki portal wystarczy wpisać tam "Windows 7 7201 Language Packs".

Powodzenia

--- Koniec cytatu ---
genialne,jak na to wpadłeś? przekopałem listę wyników i nic.Gdyby LIP'y wyciekły to miron albo robert już by wiedzieli.

jednym słowem: LIPa

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej