Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (5/108) > >>

robert79513:
Ale namotali nizszy numerek a najnowszy  :P

michau:
Zapewne same zmiany kosmetyczne, niezauważalne dla oka.

Jak ktoś będzie wiedział o jakiś nowościach odnośnie tego buildu oraz jego dostępności proszę pisać, pozostałe wiadomości będą usuwane.

--- Cytat: robert79513 w 03 Czerwiec 2009, 16:58:37 ---Ale namotali nizszy numerek a najnowszy  :P

--- Koniec cytatu ---

Co masz na myśli?

Feniks:
Na pierwszy rzut oka można pomyśleć, że niższy "6.1.72", jednak tu chodzi o te liczby "7201".

Jak na razie chyba nie ma sensu pobierać i instalować kolejnej wersji testowej, która będzie stara za 2 tygodnie bo wyjdzie nowsza z kolejnymi błędami do odkrycia. Nie ma to jak zaczekać na finala.

Chyba usunę to co teraz pobrałem 7137 i dalej będę siedział na 7000.

robert79513:
Feniks nie wiesz ze 7000 niedlugo wygasa?

Moim zdaniem ten build 7201 moze stwarzac spore problemy bo on jest z galezi SP a nie pre-RTM i microsoft mogl w nim niezle namieszac.
Ja sie narazie wstrzymam ze sciaganiem i poczekam na opinie tych ktorzy pobiora.

silvereu:

--- Cytuj ---Feniks nie wiesz ze 7000 niedlugo wygasa?
--- Koniec cytatu ---

Niech sobie człowiek 7100 zainstaluje, przecież to już jest w miarę bardzo stabilny build. Ja używam aktualnie 7100 i jedyny błąd, jaki widzę, to to, że jak klikam na ikonkę dźwięków na pasku zadań, to pojawia się okienko z głośnością i gdzieś po pół sekundy traci focus i znika. Trzeba się namęczyć, żeby to otworzyć i ściszyć system.

Ale co do 7201? Ściągam od razu. Taki skok w numeracji, nie wierzę, że nic tam nowego nie ma. ;) Kto wie, czy nie zapowiadane zmiany interfejsu. Fajnie by było. :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej