Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601

<< < (39/108) > >>

Gustaw:
ja mam 7137 i narazie nie przechodze na te z rodziny 72xx, poczekam az cos pewniejszego wyjdzie ;)

tommy504:
Potwierdzam, build 7201 tak jak i poprzedni 7137 nie zapamiętuje haseł przy łączeniu PPPoE. Trzeba ręcznie za każdym razem wpisywać. Dziwne, że przez KD-Link http://questpro-software.pl/ też nie łączy. Wcześniej jak miałem build 7100 działało poprawnie. (7127 nie miałem).

1. Jak ktoś ma tylko jeden system zainstalowany i to Windows 7 z wszystkimi programami swoimi, to się nie opłaca zmieniać.

2. Jak ktoś ma np. XP jako główny system, a Windows 7 ma na drugiej partycji/dysku to jak najbardziej może sobie przeinstalować i potestować :)

Za tydzień/dwa przecieknie znowu nowszy build, polecam opcję 2 do testowania i tylko świeża instalka, bez upgrade :)

yascarr:
Nie zmieniaj. Dobra rada.

Pokrzaczył mi się Tlen.pl po instalacji 7201. ;/

Max:
Czyli większość jest na nie? Chciałem właśnie zrobić upgrade z 7137, a tu jednak się nie opłaca...

popuri11:
właśnie przed chwila zrobiłem upgrade z 7137 do 7201 nie było żadnych problemów podczas upgrade jak i po upgrade wszystkie programy działają jak należy jedynie jaką zmianę za uwarzyłem na pierwszy rzut oka w tym build to mocniej błyskający się bootloader .

edit: jak na razie nie mam żadnych problemów z tym build 7201 64 bit

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej