Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna
Windows 7 - 6.1.7201.0.winmain_win7ids_sp.090601
kowalmisiek:
--- Cytat: lysyn w 04 Czerwca 2009, 14:51:38 ---@miron -to jaki jest najnowszy? i kiedy dasz namiar na spolszczenie do 7201?
--- Koniec cytatu ---
Najnowszy dostepny w sieci jest wlasnie build 7201 a co do spolszczenia to tez czekam na namiar. Wiadomo juz kiedy bedzie?
Gustaw:
--- Cytat: Mistol w 04 Czerwca 2009, 14:54:36 ---Mi po zrobieniu upgrade'u niestety połowa programów nie chce się odpalić.Ogólnie w trayu mam tylko 2 ikonki.Nawet Przeglądarka internetowa nie chce się odpalić.Po raz pierwszy gdzies od 3 miesięcy odpaliłem system XP i z niego piszę.Mógłby mi ktoś napisać jak przywrócić do wersji 7137?
--- Koniec cytatu ---
radzilbym abys zainstalowal sobie "swiezego" builda najlepiej 7137 albo 7127, bo skoro teraz ci juz zle hula winda to po takim kombinowaniu moze w ogole byc kapa, lepiej poswiec troche czasu i zrob od nowa. ;)
crayzoleq:
panowie i panie, przed takimi zabawami polecam zrobić sobie obraz systemu (cały dysk C), trwa to z 20 minut, a w razie takich przypadków w 8 minut masz wszystko przywrócone (nawet jak dysk sformatujesz), i można w takich przypadkach kombinować ;D ja tak mam, i mogę sobie grzebać ;)
do tego polecam Norton Ghosta.
adam998:
--- Cytat: crayzoleq w 04 Czerwca 2009, 15:19:51 ---panowie i panie, przed takimi zabawami polecam zrobić sobie obraz systemu (cały dysk C), trwa to z 20 minut, a w razie takich przypadków w 8 minut masz wszystko przywrócone (nawet jak dysk sformatujesz), i można w takich przypadkach kombinować ;D ja tak mam, i mogę sobie grzebać ;)
do tego polecam Norton Ghosta.
--- Koniec cytatu ---
a mozna wiedziec jakim programem robisz ten obraz
sorry nie doczytalem do konca :-[
apollo1989:
czyżby pierwszy build z którym są problemy?? nie wiem czy zmieniać 7137 z pl lip na angielski 7201 z błędami:/ a wy co robicie, zmieniacie??
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej