Windows 7, 8, 10 > Dyskusja ogólna

Win7Vista Exclusive: Confirmed Date of Expected Windows 7 RTM

<< < (2/3) > >>

ARTi87:
Źródło

--- Kod: ---http://win7vista.com/index.php?topic=7407.0
--- Koniec kodu ---

lukas_gab:
Spam poszedł do spamowiska klik. Panowie lecimy z tematem, dalsze offtopowanie i dyskusje o nielegalnych praktykach będą sukcesywnie kasowane.

Co do wydania RTM - nie jest to dobrze, że tak prędko chcą wydać ten system. Nie chodzi tutaj o same jego działanie, a o sterowniki i kompatybilność z aplikacjami która kuleje. Nie jest to wina MS a producentów, którzy potrzebują czasu na dostosowanie softu do nowego systemu. Podobna sytuacja była przy viście gdzie wszyscy obwiniali MS za brak softu.

Max:
Trzeba było chociaż zmienić nazwę tematu na coś normalniejszego. Ale to nie dyskusja na temat ;D

Jak premiera ma być 30 lipca to być może na urodziny go kupię. Jak szaleć to szaleć.

urban92:
Premiera nie będzie 30 Czerwca, po ptostu wtedy skompulują build RTM, 7200 czy 7300, wycieknie on prawdopodobnie kilka godzin lub dni później, a oficjalna premiera będzie wtedy kiedy miała być (okolice września-grudnia). Microsoft wyznaje zasade "Mamy ale nie damy".

marusg:
Po mojemu to wszystko idzie zbyt szybko.Im dłużej M$ pracuje/udoskonala Windows 7,tym lepiej dla nas, zwykłych userów.

Siódemkę mam już od wydania beta poprzez kilka build'ów aż do 7137 i jeszcze NIGDY nie miałem żadnego problemu czy BSoD,ale to nie znaczy że inni tych problemów nie mają.Lepiej aby do sprzedaży trafił system maksymalnie dopracowany, bo i po co później nerwowo wydawać Service packi'i itp. Microsoft już sparzył się wydając Vistę,która miała być rewolucją, ale była i po części jest kaszaną.Czyżby zbyt bardzo się pospieszyli?

Na szczęście fachowcy z Redmond poprawili to co kulało w Viście i wydaje mi się że W7 będzie kolejnym hitowym OS'em tak jak wysłużony już XP.

Co do wycieków to na 100% są one kontrolowane i tak jak ktoś wcześniej napisał stanowią formę reklamy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej